Nulláról indulva mennyi idő kell (rendszeres edzés mellett), hogy karate versenyeken is részt tudjak venni, illetve kb. mennyi idő egy fekete öv megszerzése?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, szeretném elkezdeni, és az lenne a legjobb motiváció, hogy eredményeket érjek el benne.2013. nov. 3. 18:00
1/6 aikiboxer válasza:
Szerintem verseny 2 év, fekete öv 7-8 év.
2/6 anonim válasza:
Én kb.8 hónapja karatézót is láttam versenyre menni,igaz nem nyert semmit.
3/6 anonim válasza:
A fekete öv pedig attól is függ,milyen gyakran vannak a vizsgák,minden vizsgán vizsgázól e.
4/6 anonim válasza:
Szerintem,attol is függ,hogy mennyire veszed komolyan.De,amúgy kb.1-2 év . :)
5/6 anonim válasza:
Már három hónap után is mehetsz versenyre,ha épp akkor van.Ugyanis a versenyeken van sikodachi és kihon is.
6/6 anonim válasza:
Figyelj én 11 vagyok piros öv fekete csíkkal 5 év volt úgy hogy hetente 2 edzésre mentem.Amúgy én engem tehetségesnek láttak az edzsők és első edzsés után vittek versenyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!