Hogyan tudnék 32 éves nőként mozgékonyabb, ruganyosabb lenni?
Figyelt kérdés
Erős és átlagos testalkatú vagyok, de ugrálás, négyütemű, felpattanás stb nem megy (nagyon lassan tudom csak csinálni).2008. júl. 9. 13:39
1/5 anonim válasza:
jóga és/vagy pilates...gyors eredmény,nem unalmas,ruganyosabb leszel,az biztos.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocs, azt hiszem, rosszul fogalmaztam. Régebbi önmagamhoz képest hajlékony vagyok, jógázom (futás és erősítés mellett) egy ideje (néha pilatest is szoktam...). Nem erre gondoltam, hanem gyorsaságra. Nem tudok ugrani, felpattanni; lomhának és lassúnak érzem magam, ezen szeretnék változtatni. Azért kösz a választ.
2008. júl. 10. 11:51
3/5 anonim válasza:
Egyszerű, ezeket kell gyakorolni. Mondjuk, ha túl lazák az izületeid a jóga miatt, akkor ez gond lehet.
"Kinyúltak a ruggóid" :)
De ezt innen nehéz megállapítani, de ez is lehet a gond.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
Nem túl lazák az ízületeim, ez biztos :) (pont a merevségem miatt keztem jógázni).
Tehát akkor azértis (a lassúságom ellenére) ugorjak, meg próbáljak minél gyorsabb lenni, és majd javulni fog? Na neki is állok:)
2008. júl. 11. 14:51
5/5 anonim válasza:
anyukám 36 éves és ő is fut+erősít.én öt évig versenyzserűen kajakoztam most országúti bicikliziek,szóval tudom ajánlani hogy iktass a futó edzésekbe résztávozást.pl:1perc sprint aztán két perc kocogás..ezt olyan 10szer.mindig növelheted a szériát,attól függ mennyinél fáradsz el.de nagyon fontos akkor amit választasz azt télleg sprint legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!