Túra után fájó lábak?
Figyelt kérdés
Életem első teljesítménytúrájának végeztével /harmincöt km, hegyen, a profik szerint közepes nehézségű terepen, félig futva/ a halálomon vagyok. Nem akarom sorolni a panaszokat, de a lényeg a fájó derék, comb, vádli, térd, boka, talp, tehát az egész lábam mintha leszakadna. Tudom, majd megerősödik, de jelenleg van valakinek valamilyen tippje rá a pihenésen kívül?2013. nov. 9. 19:42
1/4 anonim válasza:
Nincs. Bármilyen terhelést is rósz a testedre úgy, hogy nincs rá felkészülve, az fájni fog. Nem 35 km-rel szokás kezdeni a teljesítménytúrázást és főleg nem félig futva. Csak pihenj. Esetleg egy masszázs segíthet.
2/4 anonim válasza:
Piros? :)
Pár nap alatt elmúlik magától, nemsokára már várni fogod a következő túrát.
3/4 Makoscsiga válasza:
Semmi gond! Erre azt mondják felénk, hogy nem szokta a cigány a szántást. :-D El fog múlni pár nap alatt.
4/4 anonim válasza:
A Piros a múlt héten volt, nem tegnap.
Én is csak azt mondhatom, túl hirtelen vágtál bele, de majd elmúlik, és egyre jobban fog menni. Szép kezdet, hajrá! És ha nem nyújtottál a célban, máskor ne feledd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!