Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tehetnék az alábbi esetben?

Mit tehetnék az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Szóval röviden az a sztori, hogy van egy bringám és valaki, bizonyos időközönként állandóan kiszúrja különböző módszerekkel a kerekét. Volt már benne rajzszeg, 100-as szeg, reiser csavar, tapétavágó kés éle...stb. És nem csak az enyémet, hanem ami ott szokott lenni a tárolóban, egy bizonyos helyen. Nem visz el semmit, csak kiszúrja kivágja, szelepet kitöri...stb.

Találkoztam ott egy sráccal, aki szintén így járt többször is. Együtt figyeltük nemegyszer, akkor persze semmi sem történt... de utána való nap...

Nem tdom, hogy ki és miért csinálhatja. Pedig azon a környéken ellenségem sincs, avgyis nem tudok róla....

Szóval a fentiekben kérném a segítségeteket, hogy Ti mit javasolnátok? A válaszokat előre is köszönöm!

2009. nov. 16. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tenném oda többet a bringámat hanem keresnék neki más "tároló helyet":)
2009. nov. 16. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerelj fel egy térfigyelö kamerát
2009. nov. 16. 10:57
 3/5 anonim válasza:
Szerintem is kamerát kéne használnod + kérd meg a környéken lakokat hogyha valamit látnak mondják el.
2012. jún. 23. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben mindenképpen másik tarolót keresnék.

Ebben az esetben ez nem megfutamodás hanem ésszerűség. Egy térfigyelő kamera rengeteg pénzbe kerül. Amennyiben nem tudod tetten érni a "tettest", tényleg ez a legjobb megoldás.

Csak kíváncsiságból: Hol történik mind ez?

2012. jún. 23. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Nyíregyházán...
2012. jún. 28. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!