Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám Májusig nagyából...

Zotyaszerző kérdése:

Hogyan tudnám Májusig nagyából kigyurni magam?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok 185 cm magas és 82 kg és ez nekem sok ki szeretném gyurni magam 6 hónap áll rendelkezésemre segicsetek olyan edzéstervet irjatok ami nagyon kemény lesz ha kérhetem ám olyan kellene amiban nem kel konditerembe menni mert az legközelebb 20 km re van nagyából segitetek?

2013. nov. 4. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Hétfő: Sima fekvőtámasz 4x15-20

szűk fekvőtámasz 4x15-20/lábad magasabban 4x15-20/tolódzkodás 4x15-20

Szerda: Széles húzódzkodás 5x5-10/Vállszéles 5x5-10/Bicepsz húzódzkodás 5x5-10/Szűken 5x5-10

Péntek:Guggolás 100/Egylábas guggolás 5x10-15/Guggolásból ugrás 5x20/Kitörés 5x100-200m/Vádli 5x25-30

Kedd,csütörtök,szombat 40-50perc futás.

Ha rendelkezel sportmúltal menni fog,ha nem olvasd el a fegyencedzést és edz aszerint. Mellesleg 6 hónap belőtt étrendel + kemény édzéssel 6kg izmot jelent kb. kezdőként szóval ne várj nagy fejlődést.

2013. nov. 4. 16:24
 2/4 anonim válasza:
Hát először is írni tanuljál meg, ez már komolyan mondom, zavaró! Hát ha nem tudsz terembe menni, akkor csináld a fegyencedzést. Neten beguglizod, letöltöd, gyönyörűen le van írva minden. Ezenkívül persze az étrendedre is figyelj oda. Nulla cukor, minimális só! Emellett iszonyú mennyiségű fehérje, vöröshús, és zöldség-gyümölcs. Valószínűleg még nősz pár centit, szóval amiatt se aggódj. Hat hónap alatt pedig nagyon-nagyon szép eredményeket tudsz elérni, ha igazán nyomod. Persze az állóképességre is figyelj oda, jobb híján menj el futni a környékeden. Vagy ha van lehetőséged más sportra, ami szintén elég szép izmokat növeszt (pl. küzdősportok, főleg a boksz), akkor termelj inkább abban szerintem. De ha nincs, akkor szerintem mindenképpen fegyencedzés! (Nem zárójelben kéne, de már csak így jött ki; a fokozatosságra iszonyúan figyelj, különben egy életre tönkre vágod magad.)
2013. nov. 4. 16:28
 3/4 Szergej55 ***** válasza:
Sehogy.
2013. nov. 4. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

otthoni edzéssel májusig nem kigyúrni fogod magad a szó teljes értelmében, inkább talán elérsz egy pici formát és ennyi.

elenebn ez megváltozik ha lemész heti 3-4 alkalmat edzőterembe min 1 órát, de ne többet mint másfél!

a súlyzós edzéstől jobb izomnövelő stimuláló nem kell. mellete a pihenésre és az étkezésre kell nagyon odafigyelni, ha kiakarod magad gyúrni:)

amúgy én is két hete kezdtem az alapozást, de én teremben edzek, de májusra én nem fogom magam kigyúrni csak egy kis tömeget felpakolok!

2013. nov. 4. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!