Hogyan tudnám Májusig nagyából kigyurni magam?
Hétfő: Sima fekvőtámasz 4x15-20
szűk fekvőtámasz 4x15-20/lábad magasabban 4x15-20/tolódzkodás 4x15-20
Szerda: Széles húzódzkodás 5x5-10/Vállszéles 5x5-10/Bicepsz húzódzkodás 5x5-10/Szűken 5x5-10
Péntek:Guggolás 100/Egylábas guggolás 5x10-15/Guggolásból ugrás 5x20/Kitörés 5x100-200m/Vádli 5x25-30
Kedd,csütörtök,szombat 40-50perc futás.
Ha rendelkezel sportmúltal menni fog,ha nem olvasd el a fegyencedzést és edz aszerint. Mellesleg 6 hónap belőtt étrendel + kemény édzéssel 6kg izmot jelent kb. kezdőként szóval ne várj nagy fejlődést.
otthoni edzéssel májusig nem kigyúrni fogod magad a szó teljes értelmében, inkább talán elérsz egy pici formát és ennyi.
elenebn ez megváltozik ha lemész heti 3-4 alkalmat edzőterembe min 1 órát, de ne többet mint másfél!
a súlyzós edzéstől jobb izomnövelő stimuláló nem kell. mellete a pihenésre és az étkezésre kell nagyon odafigyelni, ha kiakarod magad gyúrni:)
amúgy én is két hete kezdtem az alapozást, de én teremben edzek, de májusra én nem fogom magam kigyúrni csak egy kis tömeget felpakolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!