Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kb mennyi idő ilyenre kigyúrni...

Kb mennyi idő ilyenre kigyúrni magam?

Figyelt kérdés

[link]

úgy hogy az étkezés és az edzés rendben van. most 65 kiló vagyok és 185 centi, igazából az alkatomat nem tudom megmondani, mert a szüleimet nem nagyon foglalkoztatta, hogy mit ettem és volt hogy kb hónapok mentek el úgy hogy egész nap egyszer ettem és kész

2013. ápr. 21. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
fél év és egy év között sztem min.
2013. ápr. 21. 22:16
 2/6 zoli9411 ***** válasza:
1,5-2 év.
2013. ápr. 21. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet megmondani, genetikán sok múlik. Ezelőtt nem mondtam volna ezt, de elkezdtem rendesen kajálni, kiszámolva és mégis lassan megy a fejlődés, van aki meg szarul kajál, néha néha edz mégis jobban fejlődik. Reálisan 1-2 év alatt elérhető. Ja és ne felejts el lábazni, mint a képen lévő urak. 19/f
2013. ápr. 21. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Tóth Dani karja vastagabb, mint azok a combok XD
2013. ápr. 21. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
fél év fekvőtámasz :D
2013. ápr. 22. 08:58
 6/6 anonim ***** válasza:

naponta 6x eszel minőségi kajából sokat akkor kb 1-1,5 év, edzés utáni turmixxal, multivitamminnal együtt

és heti 3 edzés

2013. ápr. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!