Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen izmokat...

Hogy lehet ilyen izmokat fejleszteni?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy lehetséges az embereknél bizonyos edzésekkel olyan izmot fejleszteni, ami nem nagy, viszont nagy erő van benn. Én egyszerű sportos, izmos testalkatot szeretnék egyszer, esetleg kockahassal, de nem akarok valami testépítőszerű óriásokat magamra venni, hanem inkább a kis izom + nagy erő együttest szeretném elérni.

2013. nov. 3. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Azaz állóképesség. Kezdj el futni, sportolni, pl Boksz, akár bármiféle harcművészet..
2013. nov. 3. 19:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Harcművészeteket, valamilyet szívesen tanulnék, csak éppen az ehhez tartozó iskolák, tanárok elég költségesek, főleg hogy a lakóhelyemhez közel úgy tudom nincs is erre való intézmény, a bokszot meg nem szeretem.
2013. nov. 3. 20:00
 3/3 anonim válasza:

Ha az állóképességed szeretnéd fejleszteni szerintem arra figyelj hogy ne terheld túl a tested, szinte mindegy milyen edzés módot választasz a lényeg a gyakoriságban és a folyamatosságban van, és persze a rendszeres étkezésben és elegendő energiabevitelben.

Pl. ne emelj meg rögtön hatalmas súlyokat ha esetleg formálnád a karjaid/lábaid, hanem kisebb súlyt többször így szálkásodni fogsz mint sem nagy izomzatot kialakítani.

2013. nov. 3. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!