Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan edzzem a vállamat?

Hogyan edzzem a vállamat?

Figyelt kérdés

Itt elsősorban a fej fölé nyomásokra gondolok,mert nem tudom ,hogy melyik módszer a jobb:rúddal,vagy egykezes súlyzókkal nyomjam? Ha ugyanis rúddal nyomom úgy nagyobb súlyt tudok megmozgatni,de sok embert látok akik egykezes súlyokkal dolgoznak.Kipróbáltam én is az egykezes súlyokat,de úgy érezem,hogy csak gyengültem tőlük.

A válaszokat előre is köszönöm!

2009. nov. 14. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Húzódzkodást csinálj és fekvőtámaszt és tolódzkodást, na az majd ad pluszt a válladra abban biztos lehetsz :D
2009. nov. 14. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
A nagyobb súly egyértelmüen nagyobb támadást jelent az izmaidnak tehát elvileg jobb!Viszont én azt javasolnám neked hogy egyik héten ezt, egyik héten azt.De bátran emelhetsz oldalra,előre,mellről nyomás állva, ülve,árnyék boksz esetleg(levegőbe ütsz súlyzókkal a kezedben)De fontos az alapos bemelegités.Ja és én is mind a 2 módszert alkalmazom,tehát rúddal is és egykezessel is!Sok sikert!
2009. nov. 14. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Megfogsz a két kezedbe egy-egy 3 kilós súlyzót, és elkezded őket húzogatni kinyújtott karokkal..tehát a jobb kezed előre nyújtod a balt hátra..és mindkettőt apró mozdulatokkal felfelé húzod.. aztán váltás és így tovább..:) remélem segítettem.
2009. nov. 14. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Ki vagy te? 3kiló? xD én 10kilóval nyomom minimum. a 3kiló még egy 10éves gyereknek ha elég
2009. nov. 15. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:

jó de te egy kemény ember vagy:)

szarember:D

2009. nov. 17. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem erőltetném a kétkezes rudas nyak mögül nyomást. Elég abnormális mozgási pályát ír le közbe a karod és nem gyengén nyírja az izületeket.
2010. júl. 1. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

utolsónak : vészmadár!Nem kapásból 100 kg-t kell kinyomni.

Amúgy ajánlom a húzúdszkodást, de úgy, h a kezeid távol legyenek egymástól és a mikor kihúzod magad, akk a rúd a nyakad mögé kerüljön...valami ilyesmi...de szinte már mindent leírtak az előttem szólók.

2010. júl. 3. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!