Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mujáj tájon meddig kell kezdő...

Mujáj tájon meddig kell kezdő edzésen lenni, mire átmehet valaki a haladóra általában? 20f

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 07:49
 1/4 aikiboxer ***** válasza:
Nem tudom, ez ott hogy megy, de nálunk bokszon fokozatosan vezetik át a kezdőket a ringbe. Már az első edzéseken van ütés-védés, utána fokozatosan óvatos kesztyűzgetés haladókkal még a ringen kívül, és szerintem nagyjából olyan fél év, mire az edző beküld kesztyűzgetni a ringbe, bár láttam már olyat, akit hamarabb, és olyat is, akik egy év után még mindig kint bohóckodtak, mert nem edzettek rendesen.
2013. okt. 29. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést már párszor feltetted
2013. okt. 29. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Én meg is írtam a múltkori kérdésednél, hogy türelmetlen vagy és haladó edzésen egy képzetlen embert szétrúgnak. De ha utána olvasnál egy kicsit több mindent megtudnál pl. hogy úgy kell írni,hogy muay thai.
2013. okt. 29. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:
igen, de a kezdő edzés időpontja nem megfelelő sajnos
2013. okt. 29. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!