Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Protein, kreatin, vitamon,...

Protein, kreatin, vitamon, aminosavak gyereknek?

Figyelt kérdés

14 évesen lehet ilyenek szedni? nem láros segit valamiben?:

[link]

[link]

[link]

[link]

ezeket néztem ki magamnak és az árral semmi gond nincs csk szabad ilyet vennem/szednem? főként a vitaminra gondolok...! előre is köszi

2013. okt. 28. 09:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
hát 169 cm-er vagyok és 77 kiló... csak az a baj hogy tudom hogy rajtam sok izom vvan és nem látszik csak a kezemen
2013. okt. 28. 10:54
 12/19 anonim ***** válasza:

Így valóban lehet azért felesleg. Jól van, ha tisztában vagy az alapismeretekkel, van étrended, edzésterved, akkor kezdj neki nyugodtan.

Szálkásításra L-Carnitint, termogenikus zsírégetőket szoktak javasolni, de itt sem jelenti, hogy nélkülük mérhetetlen nagy hátrányban lennél.

2013. okt. 28. 11:04
 13/19 A kérdező kommentje:

oké köszi :D és lehet ilyet kapni : [link]

itt.

2013. okt. 28. 11:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Rákeresel és látod, hogy igen. Amúgy meg bemész, és megkérdezed. Ez az online shop, helyi üzletben más lehet a felállás.
2013. okt. 28. 11:23
 15/19 A kérdező kommentje:
igen köszi :D
2013. okt. 28. 11:27
 16/19 A kérdező kommentje:
még arra lennék kiváncsi hogy ezt kiadják nekem?
2013. okt. 28. 14:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Vitamint, fehérjét, ch-t biztos, talán pörgetőt, no-fokozót nem adnának.
2013. okt. 28. 18:14
 18/19 A kérdező kommentje:
oké köszi és még az lenne a kérdésem (apámnak) hogy mi az előnye és a hátránya a kreatinnak?
2013. okt. 29. 09:33
 19/19 anonim ***** válasza:

A kreatint az izom egyik alternatív energiaforrásként használja (természetes úton, tehát egyébként is jelen van az ételeinkben, a testünkben. Hogy rövid legyek, többek között erőnövekedést, teljesítményfokozódást, valamivel gyorsabb fejlődést lehet tapasztalni a teljesség igénye nélkül, ha egyébként mellette minden rendben van, ami a fejlődéshez szükséges (táplálkozás, edzés, regeneráció), de kezdőknek szerintem fölösleges rácuppanni.

Itt olvashatsz kicsit bővebben is róla:

[link]

[link]

Az említett könyvet olvasd el, te is, és a szüleid is. Ott is van szó erről és még sok mindenről is.

Mellékhatásai az ésszerű határokon belüli fogyasztás esetén nincsenek. Ritkán előfordul, hogy a kreatinin értékeket pl. megnöveli a labori leletben, ilyenkor ezt bele kell kalkulálni, és esetleg később megismételni a tesztet kreatin mentesen is, az edzést is szüneteltetve egy pár napig.

2013. okt. 29. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!