Protein, kreatin, vitamon, aminosavak gyereknek?
14 évesen lehet ilyenek szedni? nem láros segit valamiben?:
ezeket néztem ki magamnak és az árral semmi gond nincs csk szabad ilyet vennem/szednem? főként a vitaminra gondolok...! előre is köszi
Vitamonok: [link]
Fehérjékből van is választék az oldalon meg nem is, azt tudom mondani, hogy mit ne: kazeint ne, mert az estére kell, valamint a végén levő szójás sz4rokat se. Ezen túl amelyik neked megéri, bár nem mondom, hogy kezdőként annyit számtana a legdrágább megvétele, továbbra is kitartok a fentebb ajánlott terméknél.
Edzés utánra szerintem megtenné neked a fapados szőlőcukor, de persze vehetsz komolyabb ch-t is, de megint mondom, nem célom az, hogy lehúzzalak, és hogy azt mondjam, annyival előrébb lennél kezdőként a sokkal drágábbal.
De ha drága neked a vitamin vagy bármi gondod van vele, az eredetit, amit ajánlottál, akkor is vedd meg! Mindenképp előrébb vagy, mintha nem szednél vitamint.
Viszont plusz C-vitamin mehetne még az általam ajánlottak mellé is.
Most vagy tömegnövelsz vagy szálkásítasz, gondolom kezdőként az előbbi.
Ezt a könyvet olvasd el: Sárga Kapszula. Ingyen legálisan könnyen letölthető. Minden alapot elmond, amire neked ehhez a sporthoz szükséged van.
Tudod ugye, hogy nem attól fogsz fejlődni, hogy ezekre a kiegekre költesz, hanem az all-in-all étrendedtől?
Biztos, hogy akkora a testzsír%-od, hogy szálkásítani kelljen?
Egyébként szálkásításra nem mindenki vesz gyors ch-t, sőt, a többség nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!