Miert nem megy reggel a futas? 17/L
Sziasztok, szoval kb 2honapja rendszeresen jarok futni.(heti 3x 30pervet, aztan meg megcsinalok par zsiregeto gyakorlatot) Mellette meg heti 2ropiedzesem van, es heti egyszer jarok alakformalo tornara.
Futni olyan 5-6fele szoktam, es 5-6korul szoktam vacsizni(esetek tobbsegeben salatat, vagy valami levest)
Most hogy szunet van, elhataroztam hogy reggelente futok, du pedig egy erosito edest csinalok.
Futas elott max 100g ananaszt eszem(lemerem), es ugye este 6utan nem esek, es kb 10fele fekszem le aludni.
Megis kb a 10.perc utan nem birom tovabb...
Ez miert van?
A 20perces erosito edzest birom reggel...akkor nem baj ha ugyanugy este megyek el futni?
Ugyanugy megmarad a zsiregeto hatasa?
Ja amugy 53kilo vagyok, igyekszem napi 1400-1500kalorianal nem tobbet bevinni, es azt is foleg sovany husokbol, zoldsegbol, gxumolcsbol, tojasbol. Kenyeret nem eszek tul sokat, es akkor is csak teljes kiorlesut
Ja es az lemaradt, hogy a pocimon es a csipomon van foleg felesleg, na meg ugye a hatam is kicsit nagy.
Erosito edzesnel pedig altalaban popsira, karra, combra es hatra szoktam gyakorlatokat csinalni 5 ill 7,5kilos sullyal.
Ha már ennyire tudod az étkezés alapját, akkor tanuld meg azt is, hogy este 6 után szabad enni és kell is. Minek éheztetni a szervezetet 12-14órán át? Este 6kor még nyugodtan mehet egy olyan étkezés is amiben van ch, lefekvés előtt pedig sovány túró a lassú felszívódása miatt.
Jó a futás 5-6 körül is, bár a fél óra kevés. 40-50perc kéne minimum.
ha már időszakosan böjtölsz,akkor időzítsd jobban.
a franc se tudna kiéhezve edzeni,max beájulnék közben.
ha ennyire vonz téged az időszakos böjt,akkor gugliba pwb advanced diet.
egy fokkal jobb,mint az esti éhezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!