LePeDő kérdése:
Otthoni tornához milyen videókat vagy gyakorlatokat tudnátok ajánlani a fogyókúrám mellé, hogy csinosabb alakom legyen?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 10:15
1/6 anonim válasza:
Mit értesz fogyókúra alatt?
A tornavideó pedig nem sokat ér ilyen szempontból.
Ha fogyni akarsz akkor futás,hs izmosodni akkor a kondi,Fegyencedzés sokkal hasznosabb.
Rubint Réka meg Béres Alexandra sem a videóktól lett olyan.
2/6 anonim válasza:
Hmm...miből áll a fogyókúrád, elmondanád?
3/6 A kérdező kommentje:
Fogyókúra alatt én kalóriaszámlálást értek és sok gyümölcsöt/zöldséget. Fogyni szeretnék, nem izmosodni, azért gondoltam videókra, mert nagyon későn érek minden nap haza és így nem lenne időm sehova elmenni, futni pedig ilyen időben nem túl csábító..
2013. okt. 20. 11:21
4/6 anonim válasza:
Ahhoz leginkább aerob edzés kellene, ami ha nem futás, lehet még megannyi dolog, a lényeg, hogy heti legalább 3x1 óra edzés menjen 130-as pulzus körül folyamatosan. A diéta pedig a szálkásító diéta alapelveihez kéne hajoljon, tehát kevés ch, semmi egyszerű ch (tehát gyümölcs sem), sok fehérje, sok zöldség, nem elhanyagolva a telítetlen zsírok szerepét sem.
Keress rá a szálkásító diétára, nem ártana a fehérje bevitelre is odafigyelni, mert így fogyózva, erősítő edzés nélkül durva izomvesztés és gyengülés lehet belőle.
5/6 Vörösnefelejcs válasza:
Akármelyik kazetta jó, amit csinálsz rendesen. Válassz egyet és hat hétig ne mozdulj le róla. Aztán válassz egy másikat, ami tényleg másik. Pl. kezd Rubint Rékával, aztán vegyél egy calleneticset, aztán egy pilatest, stb.
6/6 anonim válasza:
Én a Rubint Réka kazetták váltogatásával is nagyon szépen lefogytam. Diéta nélkül.Bár mindig odafigyelek a táplálkozásomra.A Czanik Balázs-ra is sokat tornázom. Futni nem szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!