Hogyan lehetne növelni a válszélességet? Vagy egyáltalán mitől függ ez?
Figyelt kérdés
elkezdtem gyúrni 8honapal ezelőtt és izmos a vállam arra nem panaszkodom,de inkáb olyan a vállam hogy nem olyan széles hanem kisseb de izmos2009. nov. 11. 12:53
1/9 anonim válasza:
húzódzkodás, oldalemelés, előre emelés, döntött törzzsel oldalemelés..
2/9 anonim válasza:
Csináljál felhúzást, az egész hátra jó gyakorlat, valamint érdemes tolódzkodást is csinálni széles fogással, amitől szélesebbnek tűnik a váll
3/9 anonim válasza:
alapvetően a vállszélesség genetika...
az már rajtad áll, hogy a válladra mennyi izmot építesz!
váll gyakorlatokat pedig találsz bőven testépítő oldalakon
4/9 A kérdező kommentje:
tehát például ha nekem olyan a genetikám hogy nem széles de ki lsz gyurva akor 10cm széles lesz a válam de izmos lesz?:D én semikép nem tudom befolyásolni azt hogy növekedjen?
2009. nov. 12. 00:27
5/9 anonim válasza:
szteroidokkal befolyásolhatod, + 1 kis növekedési hormonbevitellel, de nem ajánlatos, tönkreteszi a hormonháztartásodat ha nem értesz hozzá és úgy csinálod, plusz egy alapot meg kell teremteni ahhoz is. az alap meg nem 8 hónap alatt alakul ki :)
6/9 anonim válasza:
lóf@szt, én sem szedtem semmit, mégis szélesedett a vállam.. mondjuk nem 1-2 hónap kell hozzá, hanem évek.
7/9 A kérdező kommentje:
hát mennyi idő után alakul ki az alap?
2009. nov. 12. 11:24
8/9 anonim válasza:
kb 20 éves korodig normál körülmények között
9/9 anonim válasza:
Én azt hallottam, ha sokat függeszkedsz, az kitágít valamit odafenn, ami után ha edzesz (gondolom vállra) akkor szélesedni fogsz (persze nem pár hónap alatt, gondolom), de lehet h ez hulyeség, majd vki kijavít, ha az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!