Ha kihagyom edzés után a szénhidrátot, vagy minimalizálom, azzal hátráltatom a fejlődésemet? 19/L
Figyelt kérdés
körülbelül 2 hete iszom edzés után 50gramm carb-f-et mellé 35 gramm fehérjeport,de azt vettem észre,hogy elkezdett zsírosodni a combom,és fenekem,ami eddig szépen alakult,eddig csak fehérje ment edzés után,azt követően 40.50 percen belül pedig teljes étkezés,mióta ezt is iszom azóta,csak plötyedtebb leszek.mit lehet tenni ilyenkor? Lehet,hogy ezzel az adaggal együtt sok a napi ch bevitelem és azért?2013. okt. 14. 20:31
21/25 anonim válasza:
Szerintem maximum 30g carb-f elég lesz egy intenzív edzés után, vagy olyan 25g, ha a fehérjepor cukortartalmát is beleszámítod.
22/25 A kérdező kommentje:
Rendben! köszönöm szépen! kipróbálom,mert attól félek,hogy ha drasztikusan lecsökkentem akkor meg karra sem fejlődök semmit,így is 4-5 hónapja súlyzózom minden izomcsoportra,de alig akar fejlődni,ezért kezdtem el szedni a carb-f-et,mert arra gondoltam,talán a szénhidrát hiánya edzés után,ami hátráltatja a fejlődést,legalábbis erre tudok gondolni
2013. okt. 16. 21:13
23/25 anonim válasza:
Gyors szénhidrát mindenképpen kell edzés után. Mindenkinek. Próbáld ki 30g-al, majd rá 1-1,5 órával egy teljes étkezés. A fehérjepor ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb.
24/25 A kérdező kommentje:
okés,egyébként fehérjeport azt mindig iszom utána,és teljes étkezés is megy amiben mindig szerepel acsirkemell,és napközben is mindig megvan a kellő mennyiségű fehérje,ezért nem értem a dolgot,meg főleg azt nem,hogy a lábam az nem fogyott,ami nem baj,de viszont akarom az vékonyabb lett mióta edzem rá,és elég keveset izmosodott,pedig nem 2 kg.os súlyokat használok,és variálom is a gyakorlatokat,tehát nem értem.olyan súlyt választok amiből 8-12 ismétlés megy,nem pedig 30,akkor nemtudom mit szúrok el,vagy csak egyszerűen ilyen szar a genetikám? .D
2013. okt. 17. 18:29
25/25 anonim válasza:
A súlyokat nem kell túlbecsülni. Testépítésnél nem a súly a lényeg. Figyelj a szabályosságra, és a negatív szakaszra, amikor leengeded a súlyt. Illetve pl bicepsz gyakorlatnál (de ez igaz az összes többire) feszítsd meg a felemelés végén. Mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy mi a jó, mi használ neki, és ez nem pár hónap alatt fog megtörténni. Hagyj időt neki, félév/1év után ha jól csinálod, garantált a szembetűnő változás, és dolgozz keményen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!