Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha kihagyom edzés után a...

Ha kihagyom edzés után a szénhidrátot, vagy minimalizálom, azzal hátráltatom a fejlődésemet? 19/L

Figyelt kérdés
körülbelül 2 hete iszom edzés után 50gramm carb-f-et mellé 35 gramm fehérjeport,de azt vettem észre,hogy elkezdett zsírosodni a combom,és fenekem,ami eddig szépen alakult,eddig csak fehérje ment edzés után,azt követően 40.50 percen belül pedig teljes étkezés,mióta ezt is iszom azóta,csak plötyedtebb leszek.mit lehet tenni ilyenkor? Lehet,hogy ezzel az adaggal együtt sok a napi ch bevitelem és azért?
2013. okt. 14. 20:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
igen,úgy van ahogy az utolsó válaszadó írta:D
2013. okt. 14. 21:13
 12/25 anonim ***** válasza:
oks, de leírtam a választ is,:)
2013. okt. 14. 21:15
 13/25 anonim ***** válasza:

ajjaj, zsírtól lötyög?2hét után?akkor az nem husika :(

sztem nem olyan vészes a helyzet, mint ahogy leírod(2hét alatt nem lehet elhízni napi plusz 50g ch-tól), de sztem kb 2-3 hét alatt visszanyerheted az alakod :)

szénhidrátot meg drasztikusan csökkentsed ha hízásra hajlamos vagy.

2013. okt. 14. 21:18
 14/25 anonim ***** válasza:
Vissza biztos nem fejlődött ettől az izom, ma ráment egy kis zsír, ahogy írtad, de az majd szálkásításkor szépen lemegy, ahogy mondták. Nem kell ennyitől félni, most majd moderálod kicsit az étrendet, és semmi gond nem lesz.
2013. okt. 14. 21:19
 15/25 A kérdező kommentje:
jó,kicsit,túloztam persze :D csak rossz,hogy ilyen hamar visszatud fejlődni az ember.azt hiszem maradok inkább a magas fehérje,kevés ch bevitelnél,majd csak megtalálom az arany középutat :D
2013. okt. 14. 21:20
 16/25 anonim ***** válasza:
sztem azért a csajoknál nem így működik(kivéve akik komolyan foglalkoznak a testépítéssel), hogy jajj nem baj az az 5-6 kiló felesleg 4-5 hónapon keresztül, majd szálkásításkor lemegy :)) maradj a már bevált féherje-szénhidrát adagoknál, amiknél elmondásod szerint szépen fejlődtél.ha nem szednél kiegészítőket és a kajádra sem figyelnél teljesen oda, de edzenél, akkor is szép alakot tudnál elérni...csajoknál sztem annyi elég ;)
2013. okt. 14. 21:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Azért kell a magas ch is tömegelésnél, csak nem kell túlzásokba esni (de negatív túlzásokba sem), ismerni kell az alkatod határait.
2013. okt. 14. 21:27
 18/25 A kérdező kommentje:
okés,akkor maradok abevált arányoknál.
2013. okt. 14. 21:28
 19/25 anonim válasza:
Attól függ. Hány kg vagy? 25-30 g szénhidrát biztosan kell. Illetve a fehérjeporban is biztosan van némi cukor, azt is vedd figyelembe.
2013. okt. 16. 01:30
 20/25 A kérdező kommentje:
57kg vagyok
2013. okt. 16. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!