Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a legolcsóbb, de...

Melyik a legolcsóbb, de hatásos izom/tömeg növelő, amelyiktől Tényleg látszódik is valami kevesebb edzéssel is?

Figyelt kérdés

2013. okt. 12. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is a lustaság és a kisebb munka mellett izmot növelő szerek gondolatának kiverése a fejedből, másodszor a rendes edzés és a normális étrend.
2013. okt. 12. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy gyúrós guru, de azzal még én is tisztába vagyok, hogy a tömegnövelők nem arra valók hogy kevés munkával neked nagy izmokat csináljanak. Szerintem a szteroid az amit te keresel.
2013. okt. 12. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Valamit valamiért. Inkább eddz keményen vagy maradj a s.eggeden. Ha nincs terhelés mégis mihez alkalmazkodjon az izomzatod?
2013. okt. 12. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy barátom ismerősének a húga mondta aki a nagyapjának a fiúvá operált barátnőjétől tudja akinek pedig a női ágon született fél egypetéjű ikertestvérének az öccse mondta aki az unokájától hallotta félfüllel, hogy van egy olyen szer ami a szunnyadó izmot képes stimulálni de ez csak az 1999-es technólógia és a 2000-es technológia mégnagyobb dolgokra képes.

[link]

2013. okt. 12. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:

nagy akarsz lenni,de edzeni meg nincsen kedved?

inkább legyél úrrá a kisebbrendűségi érzéseden,építs másból önbizalmat.

2013. okt. 12. 19:12
 6/6 tap bela ***** válasza:
Szerintem a piac ezzel van tele. Végy valamilyen silány proteinből 16g-ot tegyél hozzá 2kg dextrózt, ha fullost akarsz, akkor pár gramm creatint. Valami kis szöveget is köríts hozzá, de jobb lenne egy 130kg-os kigyúrt faszit oda biggyeszteni....
2013. okt. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!