Hogyan tudnám így megvédeni magam? (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most kezdtem a középiskolát... és hát elég sz.r osztályba kerültem; a többség 2-3 évvel idősebb nálam mert megbuktak. Ezzel kb mindent elmondtam arról, hogy mennyire "eszesek". Nagyon sokszor belémkötnek, beszólnak, most meg is fenyegetett az egyik, hogy majd megver (3 évvel idősebb). Kicsit magasabb vékony testalkatú. Sajnos a házirendben benne van, hogy gázsprayt és más, önvédelmi legális/illegális eszközt vinni tilos, tehát nincs az, hogy rámtámad én meg lefújom. Így, hogy lenne esélyem? 172 cm, 53 kg, 14/f vagyok.2013. okt. 11. 19:20
21/22 anonim válasza:
Én egy 13 éves lány vagyok..:)) 166cm,45kg..:))
Kung-Fu edzésre járok, egy éve..Velem is ugyan ez a probléma..De ha esetleg utána nézel a Youtubon, vagy bár hol,akkor csak egy kicsit be kell tanulnod.:))
Hidd el..Sikerülni fog neked is.!! :))
Sok sikert...:DD
22/22 anonim válasza:
Szia! Sajnos tanácsot adni nem tudok, viszont továbbtanulás előtt állok, ..és.. elmondanád, hogy melyik iskolába jársz? Amúgy remélem minden jórafordul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!