Hogyan tudnám így megvédeni magam? (lent)
eljársz bokszolni heti 5x és 1 év múlva,te fogod betalálni újra gyereket és jól megvered.
ne mondjad senkinek,hogy jársz majd edzeni,mert az ilyen csírákat mint amilyen vagy,mindenért előveszik,ha meg megtudnák,hogy bokszolsz,tuti kiszívnák a véred még jobban.
és ne gyere ezzel a sz-ar dumával,hogy nincsen időd edzeni.
az edzés ugyanolyan fontos,mint a tanulás.
a fegyvereket meg a gáz sprét felejtsd el.
garázdaságnak számít,az iskola meg külön szankcióba esik,uh súlyosbító körülmény ha ott követed el,letöltendő nem lenne belőle,de felfüggesztettet simán kaphatsz.
A boksz rettenetes fölényt biztosít még akkor is, ha 40 kg vagy csak.
De iskolai verekedésekben szerintem hasznosabb a judo, birkózás vagy brazil jiu jitsu (BJJ), mivel nem verheted szét a képét kajakra még akkor sem, ha tudnád. Egy ügyes birkózó vagy judós lazán szétszórja a kötekedőket, azután lehet a kockakőnek reklamálni, hogy miért ilyen kemény.
De, mondjuk ha sikerül végrehajtanod egy válldobást aszfalton, az nagyot nyekken... :)
Én csak általános iskolában jártam olyan helyre, ahol a fiúk verekedtek, ott a judósoknak nagy fölényük volt, a birkózó sráctól meg még a judósok is tartottak. :)
A lányom viszont most 13 éves, bokszol 4 éve, és senki nem mer vele szórakozni, a fiúk is tartanak tőle, nem is csodálom. :))) Nem csak azért, mert olyan ütése van mint egy lórúgás; hanem azért is, mert nagyon izmos lett, gyönyörű széles válla lett stb. :)
Hát az se egy gimnázium, az biztos.
Egyébként én mindig azt mondtam, hogy ahhoz jó legyen körülötted a légkör, tanulnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!