Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám így megvédeni...

Hogyan tudnám így megvédeni magam? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most kezdtem a középiskolát... és hát elég sz.r osztályba kerültem; a többség 2-3 évvel idősebb nálam mert megbuktak. Ezzel kb mindent elmondtam arról, hogy mennyire "eszesek". Nagyon sokszor belémkötnek, beszólnak, most meg is fenyegetett az egyik, hogy majd megver (3 évvel idősebb). Kicsit magasabb vékony testalkatú. Sajnos a házirendben benne van, hogy gázsprayt és más, önvédelmi legális/illegális eszközt vinni tilos, tehát nincs az, hogy rámtámad én meg lefújom. Így, hogy lenne esélyem? 172 cm, 53 kg, 14/f vagyok.

2013. okt. 11. 19:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

eljársz bokszolni heti 5x és 1 év múlva,te fogod betalálni újra gyereket és jól megvered.

ne mondjad senkinek,hogy jársz majd edzeni,mert az ilyen csírákat mint amilyen vagy,mindenért előveszik,ha meg megtudnák,hogy bokszolsz,tuti kiszívnák a véred még jobban.

és ne gyere ezzel a sz-ar dumával,hogy nincsen időd edzeni.

az edzés ugyanolyan fontos,mint a tanulás.

a fegyvereket meg a gáz sprét felejtsd el.

garázdaságnak számít,az iskola meg külön szankcióba esik,uh súlyosbító körülmény ha ott követed el,letöltendő nem lenne belőle,de felfüggesztettet simán kaphatsz.

2013. okt. 11. 23:20
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És ha elkezdenék bokszolni akkor a kisebb súlyommal is lenne esélyem megvédeni magam ezek elől?
2013. okt. 12. 21:57
 13/22 aikiboxer ***** válasza:

A boksz rettenetes fölényt biztosít még akkor is, ha 40 kg vagy csak.

De iskolai verekedésekben szerintem hasznosabb a judo, birkózás vagy brazil jiu jitsu (BJJ), mivel nem verheted szét a képét kajakra még akkor sem, ha tudnád. Egy ügyes birkózó vagy judós lazán szétszórja a kötekedőket, azután lehet a kockakőnek reklamálni, hogy miért ilyen kemény.

2013. okt. 12. 23:02
 14/22 A kérdező kommentje:
Igazából van egy kis birkozó múltam és pár fogást tudok is. Viszont egy váll vagy csípődobással nagyobb kárt lehet okozni mint pár ütéssel nem?
2013. okt. 12. 23:38
 15/22 aikiboxer ***** válasza:

De, mondjuk ha sikerül végrehajtanod egy válldobást aszfalton, az nagyot nyekken... :)

Én csak általános iskolában jártam olyan helyre, ahol a fiúk verekedtek, ott a judósoknak nagy fölényük volt, a birkózó sráctól meg még a judósok is tartottak. :)

A lányom viszont most 13 éves, bokszol 4 éve, és senki nem mer vele szórakozni, a fiúk is tartanak tőle, nem is csodálom. :))) Nem csak azért, mert olyan ütése van mint egy lórúgás; hanem azért is, mert nagyon izmos lett, gyönyörű széles válla lett stb. :)

2013. okt. 13. 04:19
 16/22 anonim válasza:
78%

Hát az se egy gimnázium, az biztos.

Egyébként én mindig azt mondtam, hogy ahhoz jó legyen körülötted a légkör, tanulnod kell.

2013. okt. 13. 08:01
 17/22 A kérdező kommentje:
Tanultam/tanulok is csak a szüleim erőltették, hogy szakközépbe menjek mert az milyen jó... Mehettem volna ezekkel a jegyekkel egy közepesen erős gimibe is de hát csak azért is ezt erőltették 7. óta, akkor nem is nagyon láttam bele ebbe az egészbe.:/
2013. okt. 13. 12:26
 18/22 anonim válasza:
És a tanároknak ennyi eszük van hogy hagyják megveretni a gyereket?? Először nem kéne verekedned mivel írtad hogy nem vagy az a verekedős fajta de ha nagyon szeretnél vele verekedni akkor verekedj.Ajánlom neked ezt a videót és használd ezeket a mozdulatokat. https://www.youtube.com/watch?v=BDsUL7ttlQQ
2013. okt. 15. 18:12
 19/22 anonim ***** válasza:
54%
persze! csináld így, üss fejre, okozz 8napon túl gyógyuló sérülést, aztán majd a rendőrbácsiknak próbáld elmagyarázni, hogy de hát ők kezdték...
2013. okt. 15. 18:26
 20/22 anonim válasza:
Engem is meg akartak verni, meg minden, azt mondták nem adok pénzt akkor megvernek. Nem is adtam, sose, ellenszegültem nekik, simán megverekedtem volna velük, engem nem fognak cseszegtetni, aztán látták hogy nem birnak semmit, és hagytak, csak erélyesen!
2013. okt. 15. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!