Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrás. Betegen, lázasan?

Gyúrás. Betegen, lázasan?

Figyelt kérdés

Tegnap óta tart, torokfájás, láz, orrfolyás. (úgy néz ki a suli is kimarad a héten)

Ennek dacára tegnap este elmentem kondizni...Hát igen árnyalata nem voltam önmagamnak...

Holnap kellene menni megint, de nem tudom, hogy elmennyek-e?

Szerintetek?

Árthat ha betegen kondizok?

Meg 2 fajta gyógyszert szedek, eggyik valami antibiotikum, másik pedig vmi nyákoldószerúség

Am 17 éves vagyok, 2 hónapja gyúrok rendszeresen (heti4), és még sosem hagytam ki egyet sem.

2009. nov. 9. 15:42
 1/2 Gyakor ***** válasza:
Ártani szerintem nem fog ha elmész így gyúrni, de használni sem nagyon fog, szerintem hagyj ki egy hetet, nem lesz tőle semmi bajod ha pihensz egy kicsit...
2009. nov. 9. 15:49
 2/2 anonim válasza:
100%
Ne kondizz betegen, azzal csak kimeríted magad, és mégjobban lemeríted az immunrendszeredet. Nyugodtan kihagyhatsz akár egy hetet is, bármilyen meglepő versenyzők is szoktak pihenőt tartani. (nem jó, ha a szervezeted hozzászokik az állandó terheléshez, mert kevésbé fog "feljönni" az izom.) Szóval hasznos dolog bizonyos időközönként (két-három hónap) pihenőhetet tartani.
2009. nov. 9. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!