Gyúrás. Betegen, lázasan?
Figyelt kérdés
Tegnap óta tart, torokfájás, láz, orrfolyás. (úgy néz ki a suli is kimarad a héten)
Ennek dacára tegnap este elmentem kondizni...Hát igen árnyalata nem voltam önmagamnak...
Holnap kellene menni megint, de nem tudom, hogy elmennyek-e?
Szerintetek?
Árthat ha betegen kondizok?
Meg 2 fajta gyógyszert szedek, eggyik valami antibiotikum, másik pedig vmi nyákoldószerúség
Am 17 éves vagyok, 2 hónapja gyúrok rendszeresen (heti4), és még sosem hagytam ki egyet sem.
2009. nov. 9. 15:42
1/2 Gyakor válasza:
Ártani szerintem nem fog ha elmész így gyúrni, de használni sem nagyon fog, szerintem hagyj ki egy hetet, nem lesz tőle semmi bajod ha pihensz egy kicsit...
2/2 anonim válasza:
Ne kondizz betegen, azzal csak kimeríted magad, és mégjobban lemeríted az immunrendszeredet. Nyugodtan kihagyhatsz akár egy hetet is, bármilyen meglepő versenyzők is szoktak pihenőt tartani. (nem jó, ha a szervezeted hozzászokik az állandó terheléshez, mert kevésbé fog "feljönni" az izom.) Szóval hasznos dolog bizonyos időközönként (két-három hónap) pihenőhetet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!