Melyik a látványosabb? Melyik ér többet utcán?
Figyelt kérdés
Egyszer beszéltem egy WTF Taekwondo oktatóval és azt mondta, hogy más technikával rúgnak az ITFben meg, hogy ott több mindent lehet. Én már jó pár éve boxolok így a kezem nem olyan rossz de nem akarnám abbahagyni az ütést. A legjobb az ha mind a kettőt csinálom. Meg amit írtam a fő kérdésben: Milyen technikai különbségről van szó.2013. okt. 5. 13:16
3/9 anonim válasza:
A randizás témakörbe való kérdés :D Engem már annyiban lenyűgöznél, ha szétcsapnád azokat, akik engem akarnak bántani:D
4/9 anonim válasza:
Ha a kezed jó és a lábmunkád is rendben van akkor tényleg a taekwondo a Te irányod. És ha még mellette tudsz foglalkozni mondjuk muay thai-jal, akkor még királyabb a dolog. Nézz a youtube-on MMA videókat, vagy UFC-ket. Általában ezeket a küzdő sportokat alkalmazzák a legjobbak. Én úgy gondolom utcán is ez a leghatásosabb.
5/9 anonim válasza:
Valójában szerintem első körben a harc elkerülése a leghatásosabb...
Ha viszont arra kerül a sor, nyilván senki nem golyóálló. :D
6/9 anonim válasza:
a két kérdésed üti egymást.
az egyik kérdés a felesleges szereplésre irányul.
a másik meg a sallang mentes hatékonyságra.
el kellene döntened,hogy melyik a számodra fontosabb sportágválasztás előtt,de esetleg a savate lehetne egy köztes állapot,főleg,hogy ott hasznosítani is tudnád az ökölvívó múltad.
7/9 A kérdező kommentje:
Az itfben is vannak pörgős rugások ?
Első körben azt akarom, hogy hatásos legyen de a látvány is fontos.
Hogy ha az itfben úgy rugnak mint a thaiboxban akkor inkább wtf!
2013. okt. 5. 19:41
8/9 anonim válasza:
Ha a csajokat akarod lenyűgözni, akkor vegyél egy autót...
9/9 anonim válasza:
Igen itfben is vannak pörgő rúgások de nem alkalmazzák annyira gyakran. WTF sokkal látványosabb, mivel nincs ütés fejre sokkal lazább az egész, a kezed nem kell folyton fennt tartanod, simán mehetnek a látványosabb rúgások így mert jobban tudsz egyensúlyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!