2 éve kondizom és edzés utánra ittam 30g tejsavót. A párom terhes arra gondoltam költségcsökkentés és spórolás céljából edzés után az ő melléből szívnám ki a tejet. Az jó edzés után?
Na sziasztok megérkeztem!Tapasztalatomat most leírom.
Edzések után iszom az anyatejet és lefekvés előtt és a hatás gyerekek hihetetlen...Rohamosan fejlődöm a mellem a legbrutálisabb lehet azért mert mellből jön és ugye akkor mellbe megy?
Néha az íze már unalmas ezért megkértem páromat,hogy igyon sok kakaót!A hatás?Kakaó ízű anyatej!Arra gondoltam ha azt is megunom akkor sok banánt etetek vele jó banános legyen az anyateje tőle.Na meg nagy vita volt belőle,hogy mi legyen ugye ha nincs itthon az én "tejcsárdám"megoldás:megfejem minden reggel és akkor is van tejem ha a szejejmem nincs itthon!De azért még mindig a szopós verziót részesítem előnyben mégis vak férfi vagyok!:)Innen is üzenem a páromnak,hogy nagyon szeretem(nem nem csak a teje miatt)
összegzés:
jó minőségű anyatej=gyors izomfejlődés(indtant izom)
kell 1 db terhes nő és heti 3 edzés ennyi!
A várva várt hatás nem marad el higgyétek el egy próbát meg ér nem fogtok csalódni!Na pá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!