Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha valaki megtudja, hogy...

Ha valaki megtudja, hogy terhes, akkor meddig lehet még keményen tornázni mellette?

Figyelt kérdés
Egyáltalán lehet-e. Rubint Réka és hasonló tornákat szoktam, plusz mellette még hasazok, vádlizok, kitöréseket is csinálok. Vagy ha esetleg terhes lennék, rögtön mindent abba kellene hagynom?

2013. febr. 21. 11:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha eddig is rendszeresen csináltad, akkor fölösleges abbahagyni - ugyanis a terhesség nem betegség.

Ha a babával valami baj van, akkor elmegy akkor is, ha egész nap ágyban fekszel, ha meg minden rendben, akkor gyakorlatilag semmiféle megeröltetés nem árt.

Persze ha megeröltetönek érzed, akkor csökkents az intenzitást, de addig értelmetlen. Söt ha azonnal abbahagynád, akkor kapásból elhiznál, ami sem a babának nem jó, sem neked.

Csak gondolj bele, sokan nem is tudják, hogy terhesek, dolgoznak tovább nehéz fizikai munkát, és semmi bajuk.

2013. febr. 21. 11:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van :) Végülis ha belegondolok, tényleg így van :) Nem vagyok terhes, nem is akarok még pár évig az lenni, de belegondoltam, mi lenne, ha véletlenül az lennék :) És imádok sportolni, tornázni, és nem tudtam, szabad-e akkor :) Köszi a választ, járt a zöld kéz :)
2013. febr. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!