Mit tegyek, ha kezdem elveszteni a sport irányt való motivációt?
Figyelt kérdés
Amit sajnos nem igazan szeretnek. Küzdősportot folytatok, s sokszor úgy érzem, nincs mar bennem az az igazi láng, mint korábban. Lehet több oka is sztem: barat, főiskola, felnőtt kategória betöltése.. Az az igazság, h belül megint szeretnék jo lenni, oyan mint régebben, de mintha ez a lang elveszett volna mar.. Ez megesik masnal is vagy mitől lehet ez?2009. nov. 7. 10:34
1/3 anonim válasza:
Nekem is vannak néha ilyen hullámaim a testépítésben, de én mindig azt mondom magamnak ,hogy megcsinálom, mert muszáj! :)
2/3 anonim válasza:
Sziasztok! A hadseregben előszeretettel használják a brómos teát:) Rem. segítettem :)
3/3 anonim válasza:
Bocsi előző vagyok. Rossz helyre jött a válaszom. BOCSIKA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!