Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Régebben gyártottak katonai...

Bajnokman01 kérdése:

Régebben gyártottak katonai harisnyát a here megtartására hogy az ne terhelje magát és sehol nem találok ilyet. Ha tudna esetleg ilyen weboldalt vagy esetleg eladni megköszönném mert azt mondják hogy már nem gyártanak ilyet. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Sajnos múlt héten volt egy hereműtétem és kivették a jobb herém de 8 hét múlva megyek vb-re ezért kéne minnél jobb megoldások arra hogy hogy tudnám minnél jobban megvédeni

2013. szept. 26. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
sportboxer.
2013. szept. 26. 10:29
 2/4 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ilyen sportboxert mar vettunk de nekem kulon az a harisnyas tarto kene amit a katonak hasznaltak vagy ahoz hasonlo. a gyogyaszati segedeszkoz boltba is lehetett olyat venni anno csak mar nem gyartjak.
2013. szept. 26. 10:48
 3/4 anonim válasza:
Milyen vb-re mész? :) Hajrá!
2013. szept. 26. 14:13
 4/4 A kérdező kommentje:
karate spanyolországba :D de az a fontos kéne olyan sportharisnya vagy boxer nem tudom
2013. szept. 26. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!