Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
Nem tudok sehogyan hízni. Sokan mondták , hogy azért mert szinte mindennap edzésre járok , amit nem hagyhatok abba, de emellett szeretnék felszedni pár kilót. Mindennap kb 6-7-szer eszem, és semmi... nem tudom mi a probléma, légyszi segítsetek. kösz
2009. nov. 6. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
deeeeeeeeeeeeeejóóóóóóóóóóóóóóóóóó ,végre egy ember aki olyan mint én , köszi hogy vagy ,énis ilyen vagyok! Igaz én nem eddzek minden nap ,hanem kb heti 5-6 órát
2009. nov. 6. 18:04
 2/8 A kérdező kommentje:
ezzel sokra mentem:D:D akk énse vok egyedül :)
2009. nov. 6. 18:16
 3/8 anonim válasza:
naponta 1 üveg sör vagy 3pohár bor rögtön + 10 kiló.
2009. nov. 6. 18:17
 4/8 anonim válasza:

Szerintem nézegess diétás / fogyókúrás témákat. Olyat, ahol részletesen leírják, hogy mi mivel párosítva hízlal.

*Persze ott azért írják, hogy az ember kerülje, de ebből talán te is kovácsolhatsz magadnak valami étrendet! :)*

Mivel sokat sportolsz, ezért csak az étrendeddel tehetsz azért, hogy hízz, mert gondolom sörhasat nem akarsz... Jah és egyél sok csokiiit! :D:D

2009. nov. 6. 18:58
 5/8 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat :)
2009. nov. 6. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, tavaly sikerült pár hónap alatt felszednem 5-6 kilót úgy, hogy kevesebbszer ettem nagyon sokat.. Igaz nem egészséges, úgyhogy már nem így eszem, vissza is fogytam ugyanannyit :D Úgy néz ki, nekem ez a súly jutott.. De tényleg hihetetlen, mert ismerőseim körében én vagyok a nagy evő..
2009. nov. 7. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha 6-7-szer eszel, az csak még jobban pörgeti az anyagcseréd. Egyszerűen hagd ki a reggelit. Ebédre olyan éhes leszel hogy csak na. AKkor zabálj nagyot. Aztán várj egy olyan 6-7 órát, és utána megint zabálj egy nagyot este felé. Hát ez nem igazán egészséseg, de hízni fogsz azt tuti. Aztán ha úgy látod hogy nagyon zsírosodsz, akkor szálkásítasz majd, és edzél. Na akkor kell majd 6-7 szer enni, sok fehérjét, kevés szénhidrátot, és aerobozni. Na, de ez még jóval odébb lesz :)
2009. nov. 18. 13:33
 8/8 anonim válasza:
Egyél sokat, hízni fogsz!
2009. nov. 26. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!