Mitol lehet ilyen rossz a fizikai teljesitmenyem?
Roviden az osztaly leggyengebbje vagyok tornaorakon. Ez mar kicsi korom ota igy van. Irok egy par peldat: tegnap a helybol tavolugras kepessegunket merte fel a torna tanar es en ugrottam a legrovidebb tsvot, csupan 1 metert, ami a tanar szerint kb 6 eves szintjen van. Az utanam kovetkezo leggyengebb 130\150 cm-t ugrott. A tavaly felmerte a tanar a gyorsfutas kepessegunket. 5x10 meter volt a tav. Az atlag 15-16 mp alatt szaladta le, en meg 19\21 mp alatt. Mar nem emlekszek pontosan. A hatrafele bukfencet se tudom, meg az alsohid se megy rendesen. Szoval ertitek. 0 vagyok tornabol, de nem tudom, hogy mi gatolhatja ennyire a teljesitmenyemet. Nem vagyok annyira tulsulyos. Kb 153 cm vagyok es 54,5 kg. Odafigyelek az etkezeseimre e bevezettem a napi szaladast is(30 perc). Nem hiszem, ohgy valami betegseg miatt nem megy a testmozgas.
Milyen gyakorlatokat ajanlotok, hogy jobban menjen a sport? Valami tippek, otletek?
15\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!