Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitol lehet ilyen rossz a...

Mitol lehet ilyen rossz a fizikai teljesitmenyem?

Figyelt kérdés

Roviden az osztaly leggyengebbje vagyok tornaorakon. Ez mar kicsi korom ota igy van. Irok egy par peldat: tegnap a helybol tavolugras kepessegunket merte fel a torna tanar es en ugrottam a legrovidebb tsvot, csupan 1 metert, ami a tanar szerint kb 6 eves szintjen van. Az utanam kovetkezo leggyengebb 130\150 cm-t ugrott. A tavaly felmerte a tanar a gyorsfutas kepessegunket. 5x10 meter volt a tav. Az atlag 15-16 mp alatt szaladta le, en meg 19\21 mp alatt. Mar nem emlekszek pontosan. A hatrafele bukfencet se tudom, meg az alsohid se megy rendesen. Szoval ertitek. 0 vagyok tornabol, de nem tudom, hogy mi gatolhatja ennyire a teljesitmenyemet. Nem vagyok annyira tulsulyos. Kb 153 cm vagyok es 54,5 kg. Odafigyelek az etkezeseimre e bevezettem a napi szaladast is(30 perc). Nem hiszem, ohgy valami betegseg miatt nem megy a testmozgas.

Milyen gyakorlatokat ajanlotok, hogy jobban menjen a sport? Valami tippek, otletek?

15\L

#futás #mozgás #torna #sport #testnevelés #szaladás #tonaora #torna tanar #napi mozgas
2013. szept. 21. 08:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Töltsd le a fegyencedzést, olvasd el és alkalmazd, ezzel sokat tehetsz az erőnlétedért.
2013. szept. 21. 09:29
 2/2 anonim válasza:
menj el valamit sportolni: kosár, foci, röplabda, egy idő után javulni fog a teljesítményed
2013. szept. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!