Okozhat fizikai fájdalmat a boldogtalanság az állandó rossz kedv?
Nemcsak hogy okozhat, okoz is.
Én sose jártam orvoshoz, mindíg a lelki eredetén dolgozok a betegségeimnek. Gyógyszert már ki tudja mióta nem szedtem.
Ha érdekel, hogy mi áll a fájdalmad hátterébe, olvasd el a könyv ide vonatkozó részét.
Vedd meg, hogy mindig kéznél legyen.
A linket küldöm.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
nem tudom hallottál-e már ilyen esetekről, de vannak olyan nők akik a terhesség összes jelét produkálják, miközben nem is állapotosak, vannak olyanok, akiknek bizonyos okokból nem is lehet gyermekük. mégis megnő a hasuk, kimarad a menzeszük, stb., csak mert annyira szeretnének babát. az elménk hihetetlen erővel bír!
"megtört-szív-szindróma" a szív megbetegedése, vmilyen trauma következtében, évek alatt alakul ki, pl. ha vki elvesztette egy hozzátartozóját.
anorexia, bulémia: betegségek, melyeket maguknak okoznak a benne szenvedők, mármint az agyuk (nem úgy értem hogy ők a hibásak!!)
már kb egy éve nem voltam levert és ugyanígy beteg sem, viszont pár hete elég rossz kedvem van, és íme az eredmény: láz, fáj az egész testem..
ezek alapján meglehetős bizonysággal kijelentem, hogy igenis okozhat ilyen problémákat, és valószínűleg okozza is a panaszaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!