Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez igaz vagy csak tévhit?...

Ez igaz vagy csak tévhit? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tegnap voltam konditeremben és 2fiatal srác elkezdett beszélni a testedzésről. Az egyik azt mondta hogy a maszturbáció gyengíti az erőt, meg hogy a boxolok sem sexelnek már a meccsük előtt 1 héttel.

Most ebből mi az igazság és mi nem?

Ha igaz leírná valaki értelmesen kérem?

2013. szept. 20. 06:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Van benne igazság, nézd csak: [link]

ha már a túlontúli részletekre is oda akarsz figyelni.

2013. szept. 20. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Max ha közvetlenül előtte csinálod, de szerintem ez sem jelentős. De hogy egy héttel ez baromság.
2013. szept. 20. 07:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja, amíg nem vagy profi sz4rd le :)
2013. szept. 20. 07:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Van egy ennek ellentmondó elmélet is mostanában miszerint a rendszeres szexuális élet növeli a tesztoszteron termelést hoszabb távon, így elősegiti a sportteljesítményt. A lényegtelen melik elmélet az igaz a testépítés kedvéért ne menj papnak.
2013. szept. 20. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Edzés előtt 10 perccel csinálva lehet gyengébb lennél kicsit, de most őszintén? ott van előtted egy jó csaj, akar tőled valamit, te meg szólsz, hogy bocs nem, mert csúcsot akarok ma nyomni?:D
2013. szept. 20. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ja, az durva lenne, ha emiatt nem lenne akció, csakhogy 2 kilóval több menjen edzésen.:)
2013. szept. 20. 10:15
 7/7 anonim válasza:
[link] konditermes: tudom én azt mindenkinél jobban világokos embereknek nem mindig van igaza bár nagy szellemi tudást ne várj tőlük csak szuri meg cucc legyen 68 as kar más nem számít
2013. szept. 20. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!