Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le viszonylag...

Hogyan fogyjak le viszonylag rövid (2-3 hó) időn belül?

Figyelt kérdés

Hogyan fogyjak le viszonylag rövid (2-3 hó) időn belül?

Nos 15 éves fiú vagyok 174 cm 66 kg..

Rendszeresen járok konditerembe (heti 3 alkalom) + a maradék napokon végzem a fegyencedzést!

Igen tudom 2-3 hónap alatt nem lehet hatásosan sokat fogyni de csak néhány kg felesleget szeretnék leadni,és tartani is azt az állapotot!

Mivel fentebb írtam,hogy csak 15 éves vagyok így nyilván nem én főzők,így sajnos nem tudom annyira betartani a meghatározott étrendeket!

Nem számít bármennyire is nehéz dolgot ajánlotok..a lényeg,hogy elérjem a célom!

Adnátok tanácsokat miket tegyek,hogy elérhessem ezt a célt?

2013. szept. 19. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Pedig nehéz dolgot ajánlok: étrend kell, mégpedig szálkásító, ami kevés ch-t és több fehérjét tartalmaz.

Sovány húsok, tojás, sovány túró. Ch forrásként pedig sok zöldség, kevés barna rizs, kevés tk kenyér, zabpehely.

De az adatok alapján nem lehet sok zsír rajtad, én előbb izomtömeget növelnék helyedben. Heti 3 kemény súlyzós edzés elég, nem kell mellé a többi napra fegyenc, max egy keveset tegyél mellé és legyen inkább aerob edzés is.

2013. szept. 19. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:
A CH az mit jelent?
2013. szept. 19. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szénhidrát
2013. szept. 19. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!Ha van más ötletetek is bátran írjatok,szívesen fogadom!Megjegyezném szeretem a konkrét dolgokat,szóval örvendenék ha konkrét étrendet írnátok..konkrét edzés menetrendek stb :)
2013. szept. 19. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!