Miért van az hogy pár perc futás után elkezd szúrni az
oldalam?
Figyelt kérdés
Olyanyira néha hogy muszály gyalogolnom egy kicsit, a levegőt rendesen veszem és beszélgetni sem szoktam közben! Mi lehet a baj ?
2013. szept. 10. 19:36
1/9 anonim válasza:
Mert rosszul veszed a levegőt! 2-őt be 2-őt ki!
2013. szept. 10. 19:39
2/9 A kérdező kommentje:
2 be 2 ki? Az hogy? Én ugytudtam h az orrodon be es a szádon ki 1szer!
2013. szept. 10. 19:45
3/9 anonim válasza:
Ha az orrodon veszed, akkor lehet az a baj, sokaknak nem elegendő a levegőellátottsága orron keresztül sportoláshoz.
2013. szept. 10. 19:48
4/9 A kérdező kommentje:
ak milegyen? Utána olvastam és a job oldalam fáj, mindig, a májam miatt! Segítsetek légyszi, mert egyszerűen nembirok töb ideig futni, pedig muszály lenne!
2013. szept. 10. 19:58
5/9 anonim válasza:
Szia,
en minden nap futok fel orat, igazabol embere valogatja a technikakat. En mindig az orron keresztul veszem a levegot, mert ha szajon keresztul veszed, csak kapkodni fogod, a legzesritmus felborul, nem fog a szervezeted eleg levegohoz jutni, s ekkor jelentkezni is fog rogton a szuro fajdalom az orrban. nem tudom mikor kezdted el a futast, az elejen mindig kicsi ido intervallummal kell kezdeni s lassabban, majd naprol napra lehet novelni a tavot, idot, sebesseget.
2013. szept. 10. 20:10
6/9 anonim válasza:
na nem az orrban hanem az oldalban. bocsi
jah es meg annyi hogy az hogy hogy veszed a legzest toled, s a futas intenzitasatol fugg, ezt neked kell kitapasztalni hogy " milyen sebesseghez milyen legzesritmus" jo. Ha megtalalod a helyeset rogton eszre fogod venni, kellemes lesz a futas is, de vigyazz, meg ha gondolataid el is szallnak messzire, a legzesritmusodra ugyelj, tartsd meg, s akkor felora futas utan mikor megallsz nem kopod szinte ki a tudod. Remelem sikerul.
2013. szept. 10. 20:18
7/9 A kérdező kommentje:
az az igazság h 15 vok, és a tesitanárunk eléggé egy hajcsár, pl: ma a 2km futásal kezdtünk bemelegítés nélkül, szval szerintem énis elég béna vok de sztem a tesitanár is bűnős! Viszatérve a témához, próbálkozom majd a normális légzésre (amit csak pár percig tom kibirni) és köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 10. 20:36
8/9 anonim válasza:
2km? azta, ez a tesitanár tényleg egy szadista állat, és VÉLETLENÜL SEM TE VAGY EGY EDZETLEN KIS TAKNYOS...
2013. szept. 11. 12:10
9/9 anonim válasza:
de vigyázz, hogy a levegővételbe nehogy nagyon elfáradj, még a végén elfelejted XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!