Ezelőtt 2 évig táncoltam, egy év kimaradt mennyek vissza? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem vagyok a legjobb vannak nálam rosszabbak is,de most másik csoportba kerülnék EURÓPA BAJNOK CSOPORTBA költséges is lenne...Voltam már velük táborban nem volt könnyű állítólag nem voltam annyira nagyon béna...Nagyon nehéz felzárkózni,viszont ott vannak a legeslegjobb barátaim... segítsetek!!! NAGYON FONTOS...2013. szept. 10. 14:43
1/1 Zeu válasza:
Milyen kérdésekkel összefut az ember :)
Egyszerű:
1. Szeretnél visszamenni?
2. Idődet tudod úgy alakítani, hogy visszamehess?
3. Pénzügyileg megengedheted magadnak?
4. Mi a franc ez a kérdés? :P Ha lelki vállveregetést vársz, majd a következő megadja (általában így jön sorban egy bunkót, egy túl kedves követ). Tehát miért is kérdezed meg tőlünk? Az alapján amit elmondtál: "nem nagyon béna", "nem könnyű", "ott vannak a legjobb barátaid", gyakorlatilag biztatást kérsz, hogy elmenj. Egy európai szintű csapatban sosem könnyű, a többi tényező személyes véleménytől/helyzettől függ. Ha az első 3 pontra tudtál válaszolni, dönts te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!