Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reggeli futáshoz valami...

Reggeli futáshoz valami motiváció?

Figyelt kérdés

Vannak itt olyan motiváló személyek, akik képesek felkelni reggel korábban csak azért, hogy fussanak reggel vagy sportoljanak?

Örülnék pár biztató szónak, mert elhatároztam, hogy órák előtt elmegyek majd futni, de nehéz felkelni mikor aludhatnék helyette.

Van valakinek valami tippje vagy biztató szava?

2013. szept. 9. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:

1. keress valakit, akivel futhatsz

2. jólesik utána zuhanyozni

2013. szept. 9. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kelj fel, kiáltsd el magad: NEM VAGYOK B*ZI!!! És csináld meg amit elterveztél.
2013. szept. 9. 21:16
 3/5 kakao01 ***** válasza:
100%
Képzeld el mintha a börtönből megszöktél volna és futnod kell nehogy elkapjanak. Néztem Nat Geon csávók 8 km-t is simán lenyomtak egyhuzamban.
2013. szept. 9. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Bár nem reggel járok futni, hanem délután v este, de engem mindig motivál, hogy nézegetek motiváló képeket az álomalakomról, vagy a tükör elé beállok és elképzelem, hogy mélyebbek a csíkok a hasamon , vagy vékonyabb a combom és jó lenne még több izmot látni.. szóval ilyenek meg engem az is motivál a futásra , hogy aznap odafigyeljek az étkezésre (futás után nincs szívem enni szennyet, mert mindig arra gondolok, hogy na ezért szenvedtem ma annyit, hogy ezt a fenét megehessem? és ez elég is :)
2013. szept. 10. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindig arra gondolok, aznapra már letudtam Régóta, sokat, sokszor-a hét minden egyes napján futok, nem követendő!!!-de az is motivál, milyen jó utána zuhanyozni, testápolózgatni. Egyébként is utána a legjobb, hisz rengeteg béta endorfin szabadul fel. No meg valóban igaza van az előttem írónak, nem mindegy, egyáltalán nem mindegy, hogyan nézünk ki, mit mutat a mérleg. A legfontosabb, hogy az egészségemért sportolok, tehát azt nem igazán szabad elbliccelni. A családomért, magamért teszem. Ha viszont a reggeli futást nem kedveled, akkor tedd át délutánra, este is jó mozogni. Én 1 óra 36-46 percet futok, de ezt az időt csak úgy tudom "kigazdálkodni", hogy komoly napirendem van. Munka, család, kutya, vendégek, barátok.Ha reggel letudom, akkor már mindent könnyedébben igazítok át, illetve hozzá.A nyári nagy hőségben éjjel futottam, hozzá teszem rögtön, nem voltam egyedül. Most, mikor meglehetősen tré az idő, nyilván nem áztatom magam, de ha eláll az eső, akkor megyek és nyomom ezerrel. Egyébként, ha már elkezdesz futni, akkor nem hinném, hogy abba tudnád hagyni. 1-2 km után kifejezetten jó érzés kezd eluralkodni a testeden, lelkeden. A vége felé arra gondolok, mindjárt nyújtok, aztán ülök be az autómba és akkor kezdődik igazán a nap. Nincs rajtam súlyfelesleg-annyi-imitt-amott a nyári fagyik megtették "áldásos" hatásukat,de szinte mindent ehetek,bár meglehetősen szűröm, mit mikor és mivel eszem. Kenyeret, lisztet, cukrot SOHA. A fagyi volt a kivétel, hát meg is bántam, mert lesz 2 hónap mire azt mondhatom, rendben vagyok.

kívánom, hogy a futást ne kényszerből éld meg, hanem egy kitűzött cél maximális teljesítéseként!

üdv.: Rea

2013. szept. 11. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!