Valami motiváció mozgáshoz, futáshoz?
Hát először is én nem reggel mennék. Az olyan kegyetlen, hogy hajnalban, suli előtt felkelsz, és a hidegben, sötétben futsz. Én inkább jó időben, és normális időpontban futnék.
Motivációként olvasgasd a neten azt a rengeteg előnyt, amit a futás nyújt! (Lehetőleg angolul, mert ott sokkal több és jobb infó van.) Az a legjobb, ha ennek alapján a futás egy belső igénnyé, sőt létszükségletté válik. Legyenek hetente meghatározott napok és időpontok, amikor mindig futni mész! Ne esetleges, véletlenszerű legyen a futás, hanem előre beprogramozott, tervszerű, mert akkor kisebb esély van, hogy kihagyod! És végül ne mástól várd a motivációt, hanem csak magadtól! Amikor futsz, nem érzed, hogy mennyire jó? Ez a legfontosabb motiváció.
Én a közös futásnak amúgy se nagyon vagyok híve, nekem legalábbis nem vált be, nem sikerült. Mások is inkább azon ügyködtek, hogy lemondják, meg hát minden embernek más a ritmusa, a teherbíró képessége. Kis esély van rá, hogy olyan embert találsz, akivel egy hullámhosszon vagytok. Vagy te találod túl lassúnak a másik embert, vagy ő téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!