5 kiló zsírtól akarok még megszabadulni úgy terveztem, hogy heti 3x amint felkelek megyek futni vagy szoba biciklizni, 1 percet gyorsan 1 percet lassan 10 percig bírom. Izomvesztés ellen fegyencezek.
Futás után mit egyek mikor, amint befejeztem azonnal egyek vagy várjak 1-2 órát?
Tényleg éhgyomorral a legkönnyebb a zsírégetés?
(Tudom a helyes táplálkozás a legfontosabb diétában)
azért a nagy dózisú fehérjebevitellel nem árt vigyázni. oké, az a 40 g még elmegy, na de sztem sokan túlzásba viszik, és azzal nem számolnak, h a szervezet nem igazán képes kezelni egy 70-80 kb közötti emberre vetítve a 100 g/nap mértéket. sőt, efölött kifejezetten károsítja a veséket ...
2013. szept. 8. 08:30
12/16 anonim válasza:
Nem káros. Én 28 éve edzem és azóta sosem eszem kevesebb fehérjét 150g-nál. Minden laborértékem, minden évben rendben.
Egy súlyzós edzést végző embernek kell a 2g xttkg fehérje. Pont. Ez ne vita tárgya. Nem csak az izomzat regenerálódására kell fehérje, hanem rengeteg szövet (haj, köröm, bőr, vörösvértestek) újjátermelődésáhez, képzéséhez is.
100g fehérje a nulla mozgást végző átlagembernek elég, de nem egy sportolónak, pláne nem egy súlyzós edzést végző embernek.
2013. szept. 8. 08:39
13/16 anonim válasza:
a túlzott fehérjebevitel bizony káros akár veseelégtelenséget is okozhat ok ez a mennyiség még ok de azért tartsunk mértéket...
2013. szept. 8. 12:14
14/16 A kérdező kommentje:
És futás után mennyi fehérje kell?
2013. szept. 8. 16:26
15/16 Dogmatix91 válasza:
Egyébként egyes kutatások szerint egyszerre 30g fehérjénél többet nem képes feldolgozni a szervezet. Egyébként én azt hallottam többektől, hogy az ízületeknek nem tesz jót a túlzott fehérjefogyasztás. Nem tudom mi az igaz belőle, viszont szerintem meg semmiből sem egészséges ha valaki túl sokat visz be. Futás után is mehet normális adag, bár szerintem elég kevesebb is. 20-25g azért legyen meg.
2013. szept. 8. 16:35
16/16 anonim válasza:
Csak az eleve vesebetegeknél okoz gondot a sok fehérje. De mi a sok? Mert 150g qrvára nem az!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!