Milyen küzdősportot ajánlotok?
Rengeteget járok meccsre(minden hétvégén).Főképpen DVTK meccsekre,de a Válogatott meccseket sem hagyom ki,például most ott voltam a 3000 Magyar szurkoló közt,tegnap,és rengeteg balhé volt,és a gond az ,hogy legtöbb esetben én maradok alul a verekedéseken,mit ajánlanátok,amivel jobban tudnék verekedni?Valami házi praktikát ha lehet,mert sajnos egyetem mellet nem nagyon van időm.
Előre is köszönöm!
1. Az igazi küzdősportolók mindig távol maradnak attól a bunyótól amit el lehet kerülni. Mert tudják hogy nagy kárt tehetnének a másikban.
Judo edzés nagyon jó ott miskolcon meg asszem thai box birkózás ju jitsu is van.
Nagyon köszönöm szépen a válaszokat elnézek holnap egy box edzésre.
Utolsó:Nem tudom,nekem egyrészt fontos a csapatom bíztatása,másrészt meg a boxoknál idegesség levezetése,ugye egyetem mellett szinte csak erre van időm.Ahol meg talán késelés lehet,az most pl a románok ellen,de szerencsére nem történt semmi.
Tehát futballhuligán vagy?
Egyébként kezdj ökölvívással. Szokod a pofonokat, megtanulsz ütni, elmozogni. Ha szert tettél már némi jártasságra az ökölharcban, akkor mehetsz birkózni vagy brazil jiu jitsura. E két földharcstílus közül leginkább a birkózást preferálom, az ilyen huligán bunyókban elég gyakori a test-test elleni küzdelem, mikor már jóval ütőtávon belül csépelik, gyűrik egymást, nos itt okozhatsz némi meglepetést egy kis birkózótudással (kvázi földhözkened a delikvenst).
Köszönöm szépen!Már járok boxra!:)
Ui.:Nem vagyok huligán,csak ultra.
Mondjuk úgy,hogy feleslegesen nem rombolok.
Viszont ha balhé van...sokszor benne vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!