Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen küzdősportot ajánlotok?

Milyen küzdősportot ajánlotok?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék valamilyen küzdősportot tanulni. Lehetőleg olyat, amitől láthatóan izmosodok (elég vékony alkat vagyok), szeretnék hajlékonyabb is lenni. Célom igazából nincs vele, csak a mozgás, erősödés, illetve szeretném megtanulni/kipróbálni. Tudok segíteni? Előre is köszi!
2012. aug. 19. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Izmos nem a küzdősporttól leszel, hanem a mellette végzett kiegészítő edzéstől (pl súlyzós, kettlebell).

A boxot viszonylag jól oktatják M.on. azt próbáld ki.

2012. aug. 19. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha hajlékony akarsz lenni, akkor a Taekwondo-t ajánlom. Elég látványos, nagyon nem fogsz izmosodni (ahhoz súlyzós edzés kell) de edzésen jól kilazítanak.
2012. aug. 19. 11:54
 3/6 anonim válasza:
szerintem kyokushin karate. Én mióta járok, 1 év, edzésen nyújtok csak de majdnem lemegy a spárga és 60 fekvőtámaszt tudok megcsinálni. előtte 3 évet kéziztem, de ott nem nagyon erősítettem csak futottam, nem komolyan csinátam.
2012. aug. 19. 12:12
 4/6 anonim válasza:
jah, meg az hogy ahhoz hogy izmosodj enni is kell ám. sok fehérje:) Husi, hal, tojás, a legjobb a túró.
2012. aug. 19. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:

a dambe boxot kipróbálhatod

http://www.youtube.com/watch?v=aWF_ARr91bs

2012. aug. 19. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
1 év alatt 60 fekvő? Egy normális saját súlyos programmal is ennyi idő alatt minimum a felemás fekvőkig kellett volna eljutnod és nem a sima fekvők ész nélküli ismétléséig.
2012. aug. 19. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!