Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akinek tokája van, az kövér?

Akinek tokája van, az kövér?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 00:57
 1/5 anonim ***** válasza:

testsúly alapján nem feltétlen,de magas a testzsírja mindenképpen,igen.

a keresztrejtvényekben szokott lenni,hogy elhízás jele 4 betű=toka.

2013. szept. 7. 01:42
 2/5 A kérdező kommentje:
De jó fej vagy! :D Ez a keresztrejtvényes dolog nem semmi. :D
2013. szept. 7. 02:05
 3/5 Dogmatix91 ***** válasza:
Ez inkább genetikai dolog. Ismerek olyant aki tök vékony, de van egy kis tokája. Persze az, hogy valaki vékony, nem jelenti azt, hogy nem zsíros. Inkább csak nincs megfelelő izomzata. Tehát nem kell ahhoz 120 kilós zsírdisznónak lenni, hogy tokája legyen valakinek.
2013. szept. 7. 06:57
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, valószínű, hogy akkor sok a testzsír vagy/és szerencsétlennek pont olyan a zsíreloszlása genetikailag.

Mert hogy ki, hová, mennyit hízik az genetikailag kódolt.

2013. szept. 7. 06:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, a tokásodásra való hajlam az genetika.

Ettől függetlenül, akin semmi felesleg nincsen, annak nyilvánvalóan tokája sem lesz.

Viszont más kérdés, hogy pl. 5 kiló plusz az nem "kövér", viszont annak már - ha hajlamos rá - simán lehet tokája. (Sajnos én is így voltam, amíg le nem fogytam, pedig ténylegesen elhízva sosem voltam.)

2013. szept. 7. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!