Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 66 kg. Inkább a fenekem és a combom a nagy,de persze nem olyan brutálisan. A felső testem normális,a mellméretem 75/B,a hasam majdnem hogy kockás. Az alsótestem nem ennyire izmos,de persze az is valamilyen szinten. Szerintetek?2013. jún. 26. 23:58
1/10 anonim válasza:
Most 2 számból és némi szubjektív információból ezt hogyan mondjuk meg?
Kövér biztos nem vagy,de formàtlan lehetsz.
2/10 anonim válasza:
most nekünk manuszoknak szerinted mit mond az,hogy 75/B?:)
illusztráld képpel a dolgot és akkor lehet véleményt alkotni.
3/10 anonim válasza:
Számokból nem lehet megmondani. Egy nőnél egyébként az a normális, ha a feneke meg a combja nagyobb, mint a felsőteste, ettől lesz nő. Nemtudom miért akarnál úgy kinézni, mint egy férfi.
4/10 anonim válasza:
Van olyan szerencséd, hogy nő létedre igazán nőies, nagyszerű alakkal rendelkezel és itt "panaszkodsz"? De, ha jobban megnézzük ezt a leírást, tulajdonképpen végig csak isteníted magad, hogy mindened tökéletes. Erre mégis mit vársz? Privát üzeneteket? Akkor miért nem azt írod?
5/10 anonim válasza:
Miért kérdezed meg, hogy kövér vagy e, ha utána leírod, hogy te vagy maga a tökély?
6/10 anonim válasza:
Visszakérdezek. Szerinted sovány vagyok? 170 magas 47 kg. a melleim 75/B a hasam kockás a fenekem feszes.
7/10 dirtboy válasza:
durván kövér vagy,most csináltam egy viasz szobrot az adatok alapján hát durva lehetsz élőben,nem is tudom hogy kapsz magadra ruhát.
9/10 anonim válasza:
ha lány vagy randiznék veled xd Nem szeretem a vékonykákat, csak átlagos vagy duci
F19
10/10 anonim válasza:
Biztos, hogy az vagy. Sok a 66 kiló ehhez a magassághoz.
8-10 kilót kéne fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!