Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik az a kung fu ágazat?...

Melyik az a kung fu ágazat? Vagy ehez hasonló.

Figyelt kérdés
Szeretnék elsősorban ütni pontosan és gyorsan akár kritikus helyekre,de leginkább csak bénítani,továbbá rúgni(minimális szinten akrobatika)Ütni és rúgni fejre egyaránt.Belső stílust keresek,mely megtanít önvédelemre,laza és lágyságra(nem igazán kell a mit egyek része)majd gyors vissza támadás,legyen ritmusos és dinamikus,lehet látványos és szép!Legyen erős és kemény.Kérek iskolát is ajánlani!Előre is köszönöm.
2013. szept. 4. 17:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez egy remek válasz köszönöm.A savate pont azért kellene mert full kezdő vagyok és startnak.Utána nézek az általad ajánlottnak.Kung fu-t mindenképp szeretnék,tudom és lehet nem bírnám a kettőt.Tudom a savate nagyon jó és Budapesten jól oktatják(nincs is messze lakhelyemtől)
2013. szept. 5. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!