A futás testünk melyik részét dolgozza ki, avagy teszi szebbé?
Figyelt kérdés
Nagyon unalom van már nálam esténként,gondoltam elmegyek futni 1-2 órára.Testünk melyik részén érhetek el futással látható eredményt?Amúgy sportos alkatom van,dohányzok és ezért is szeretnék futni hogy kicsit kitisztuljak és ne legyek annyira ellustulva mert mostanában nem nagyon mozgok.1-2 óra futás elég,normál tempóban?:)
Bocsi ha a téma rossz,vagy én fogalmaztam rosszul de még nem kérdeztem futással kapcsolatban itt semmit.Köszi annak aki válaszol,további szép estét.
2013. szept. 3. 21:53
1/7 A kérdező kommentje:
Ja,fiú vagyok.: D 18 éves.Ha ez számít.
2013. szept. 3. 21:54
2/7 anonim válasza:
A futás aerob edzés, na de dohányzás mellett...
Egy kicsit erősíti a lábat, de nem dolgoz ki igazán semmit.
Ahhoz súllyal végzett edzés kell.
3/7 anonim válasza:
Jó étrenddel együtt jó lesz zsírleadásra, de izmos nem leszel tőle. Ahhoz erősítő edzések is kellenének.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mindig szerettem mozogni de mostanában már inkább a gép előtt ülök minden nap és jó lenne valamivel kicsit feldobni az unalmas hétköznapjaimat.Fogyni nem akarok,mert nem vagyok elhízva,64 kiló vagyok és kicsit sportos alkatom van.4 évig tesi tagozatos voltam úgyhogy nincs probléma az állóképességemmel és futni is tudok akármennyit normál tempóba,attól hogy cigizek.Futással tisztulna a tüdőm valamennyit?
2013. szept. 3. 22:16
5/7 anonim válasza:
ha sprintekrol van szo akkor MINDENT,de foleg a combokat.
6/7 anonim válasza:
A sprinterek kemény súlyzós edzéseket is végeznek.
7/7 anonim válasza:
Igen. A sprintereknek nem attól izmos a felsőtestük, mert futás közben mozgatod a kezedet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!