A lovaglás extrémsportnak számít? Ki, hogy viszonyul a lovakhoz, vagy a lovagláshoz?
19:56 és 19:58 vagyok
ja, már komolyan kedvem lenne leesni, még nem tudom milyen érzés. :) biztos mazochista vagyok! XD tessék, ez tényleg magas pacc!
21:12 és 17:54 vagyok.
Nem is magas, csak úgy van fotózva! Ez egy átlagos magasságú paci. De nagyon gyönyörű!
Nem mondanám, hogy túl kellemes érzés esni, sőtt! Általában pedig ogyan gyorsan történik, hogy fel sem lehet fogni. Érzed, hogy a lónak valami baja van, érzed, hogy nem úgy megy alattad a dolog, mint ahogy szokott és csak azt veszed észte, hogy a földön vagy. Repülés közben próbálsz úgy fordulni, hogy ha földet érsz a legkevésbé fájjon. Aztán végig nézel magadon, hogy meg van-e mindened, mozognak-e a porcikáid, aztán vissza űlsz a lóra, és mehetsz tovább. Aztán estére és másnapra érzed, hogy itt és ott fáj ez meg az. Néha megkékülsz valahol, néha csak érzékeny. És a repülés közbeni fordulástól olyan izomlázad lesz! Néha még a nyakamba és az oldalamba is van izomláz.
Hát énnekem ilyenek az esések, nem tudom, hogy más hogyan éli meg.
Amúgy nem tekintik extrém spotnak, bár vannak a dolognak olyan részei, amit annak lehetne tekinteni. (Pl a rodeósok. Na azok aztán tudnának mesélni milyen érzés esni!)
attól függ melyik alfaja alovaglásnak
a military bizony nagyon is extrém
mikor egy csúszos, műanyag, vizes műdombon kell felvágtatni, na az extrém...
Nem extrém sport.
Nem tudom, hogy hogyan, de nagyon szeretem a lovakat. Lehet, hogy azért, mert anya is szereti, és róla örököltem? Nem tudom. (: Lényeg, hogy szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!