A lovaglás extrémsportnak számít? Ki, hogy viszonyul a lovakhoz, vagy a lovagláshoz?
szerintem nem extrém sport.
én hatéves koromtól nyolcéves koromig lovagoltam, nagyon szerettem.
a nagypapám pedig versenyzett is, tehát ez a rajongás megvan a családban, tele van a ház lovas könyvekkel...:)
Egyáltalán nem extrém sport. Igaz, nem egy általásnos és hétköznapi, mint pl a kosárlabda vagy a foci, de nem is extrém. Sokan sznob és idejétmúlt időtöltésnek tartják, pedig nem is tudják, mennyire jó ki sport :) Nem tudják mit hagynak ki. Bár azt aláírom, kicsit drága...
Én például nagyon szeretek lovagolni, csak sajnos mostanában nincs rá időm...
22/L
nem extrém sport,van sok ismerős aki lovagol szabad idejében
személy szerint utálom a lovakat,félek tőlük kiskorom óta,ugyhogy még egy pónira se ülnék fel
nem extrém sport, mert ami extrém, az a 10 centis tóperemen bringázni, (nem bizti hogy jól írom)bunge jumping-ozni, kimerészkedni 4 órás forgalomban biciklivel a város legforgalmasabb és átláthatatlanabb utcájára, majdnem elüttetni magad, parkolóból kifarolni a fent említett úttestre, motocrossozás, stb... ezek az etrémebb dolgok :D de ezek egyesével nem annyira, viszont egy napra besürítve... hmmm... perfekt :D
szeretem a lovakat, 3 napot voltam táborban (uncsee volt)
megtanultam szár nélkül ügetni, meg vágtázni.
Akkor azt is extrémnek vehetjük, ha egy olyan lóra ülsz, aki 1 hétig istállóban állt, mert olyankor bizony tud extrém dolgokat csinálni!
De amúgy pont az ellenkezőjét jelenti, szerintem. Mert kikapcsolódást, nyugalmat nyújt a lovaglás, ahol ellazul az ember.
De ha valaki versenyzik, igaz hogy felmegy benne az adrenalin, de akkor sem extrém sport...
A búvárkodás, ejtőernyőzés, Bungee jumping, sárkány repülés, hegyi biciklizés, szikla-, "jéghegy" mászás, deszkázás, szörfözés, vadvíz evezés, kajakozás, síelés, jet-ski...ezek extrém sportok. Szerintem a lovaglás nem tartozik közéjük.
nem extrém sport.
Nagyon imádom a lovakat már voltam több versenyen is és nyertem is már versenyt.6 éves korom óta lovaglom és már 16 vagyok,de még mindig imádok lovagolni
Nekem a lovaglás kifejezetten extrém sport. :)
Allergiás vagyok a ló szőrére, már akkor is rosszul vagyok, ha huzamosabb ideig ott állok mellette, hozzá se kell érnem. Szóval komoly életveszélyben lennék, ha lovagolnom kellene. :) Egyébként nagyon szeretem a lovakat, de sajnos csak képről, szóval elég egyoldalú a nagy szeretet. Mondhatni plátói. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!