Az ATLÉTIKA és a LOVAGLÁS befolzásolja a menstuációt?
Figyelt kérdés
16/L vok és szokott késni a menstruációm.Eddig max 3 hónapot késett, de leggyakrabban 1 hónapot. Mitöl van ez? És hogyan tudom meggátolni hogy ne késsen. Lehet hogy nem vagyok elég erett, mivel 14 voltam mikor elösször megjott.Hogyan tudnám meggátolni a késést?2011. aug. 16. 02:36
1/2 anonim válasza:
Hát én nem vagyok sem nőgyógyász, sem endokrinológus, de ebben a sorrendben érdemes lenne felkeresned egyet-egyet.
Nem hiszem h gondod lenne, de megnyugtatásképp jól jöhet.
Ha nem versenyszinten és csakéskizárólag űzöd ezeket a sportokat, sztem semmi köze hozzá.
2/2 anonim válasza:
Szerintem minden sport befolyásolja. Egyrészt a nagy megterheléstől késhet vagy elmaradhat, másrészt nagyon alacsony testzsírszázalék mellett is elmarad. Ez nem baj, ez a világ rendje, gondolom az ősemberek nem örültek, ha pont vándorlás közben jött meg, és ezért úgy fejlődtünk, hogy ilyenkor kimaradjon. De ha aggódsz, nyugodtan keress fel egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!