Aki MMA edzésre jár az válaszolna pár kérdésemre?
Miből áll egy MMA edzés?
Milyen egy sparring?
Ha szereted,leírnád,hogy miért szereted?
Ha egy MMA-s kesztyűvel arcon törölnek,az mennyivel másabb mintha egy 10 unciás box kesztyűvel ütnének meg?
Utólag leírnád a korodat?
MMA - mixed millitary art - Vegyes harcmuveszet.
De foleg a jiujitsu,box,judo,muaythai van itt jelen.
MMAsok foleg crossfitt edzeseket csinalnak(eronleti edzes +magas kondicio+technikai edzes)
Sparringolas nemtudom jol megfogalmazni neked,de olyan laza boxoloas.
MMA-as kesztyu nemtul puha.Boxba 20 utes utan is talpon vannak fiuk.ITT NEM!:)
Szeretek MMA-zni.szeretek edzeni es elvezem hogy kiadhatom valahol a feszltseget stb............ 27 vok
alighanem igazad van.rosszul irtam ki
Csináltak egy összehasonlítást a nagyobb unciás boxkesztyű és a kisebb MMA kesztyű ütésének hatásáról. Kissé komoly, de leginkább szórakoztató/érdekes videó, erőmérő kütyükkel.
Igazából a boxkesztyűvel is nagyot lehet ütni, csak máshogy hat. Én nem mondanám, hogy a kisebbet tompító kesztyű nagyobbat enged ütni. Az ütőn múlik minden..
Elvben a nagyobb kesztyű ugye többet fog, másfelől viszont puhább felületet ad, ami sokszor letaglózó. Ez túl összetett dolog, és túl sok a változó (maga az ütő ember technikája, hogyan üt).
A többit megbeszéltétek már :)
Material, Millitary xd
Hát én nem fogadnék az MMA-ra .
Az akkor jó ha előtte bokszoltál 1 évig
Meg minimum birkóztál 1 évig vagy Bjj.
De nem árt ha karatés, kickbox-os , kung fu-s, sambo-s esetleg savate-s múltad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!