Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol tudom beszerezni a Bismarc...

Kiraly6 kérdése:

Hol tudom beszerezni a Bismarck: Páncélos Hadihajó című modell újság összes részét olcsón akár megépítve akár darabokban (újságonként)? Vagy valaki nem akarja eladni?

Figyelt kérdés
Maximum 30 ezerért + egy sikló modellért.

2013. aug. 30. 12:13
 1/2 anonim válasza:

Hát pajtás álmodban talán megkapod 30 ezerért. Nekem ugyan egy száma sincs meg, nem kezdtem el gyűjteni, talán jobban is jártam vele. Tudod mennyibe kerül egy újságszám? És hogy hányadik van eddig az újságosnál?

Segítek egy kicsit: 1790 ft-ba kerül számonként és ha jól emlékszem a 82. számot láttam legutóbb. Ha ezt összeszorzod, majdnem 150.000 (!!!) forint jön ki!

És akkor még kész sincs a hajó. Közel sem. Összesen 140 része lesz, ami kb 250.000 forintot tesz ki. Ezek után gondolkodj el azon, hogy ki az a hülye aki 30 ezerért megválna tőle egy negyedmilliós óriáshajó makettől. : ) Ha számonként adsz nekem 30 ezret, én még egyesével le is szállítom neked!

2013. nov. 3. 09:32
 2/2 anonim válasza:
nekem megvan néhány része és szívesen eladnám olcsón, kb 20 szám van (odaadnám 1000-1500Ft/db áron), ha érdekel még, akk írj üzenetet :)
2015. dec. 12. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!