Miért csináltatja meg a mellét a legtöbb testépítő nő, vagy fitness-modell?
fitneszben,fitnesz modellben sok csajnak igazi a melle.
testépítő csajoknál verseny előtt meg olyan szinten alacsony a testzsír,hogy a mellből nem sok marad.
valamelyik nap pont volt róluk egy dok film a national geographic-on.
a tabu sorozatban.
abban kifejtik ezt a témát bővebben,keress rá ha érdekel,jutúbon fent van az összes része.
a naturál maximumot meg igen.
én nagyonis szépnek látom,de ők nem azok akikről te írsz,ők már nem naturálok.
Sajnos még nem találtam meg azt a videót amit írtál.
Viszont egy másik gyöngyszembe belefutottam... biztos vagyok benne, hogy a melltartót viselő versenyzők férfiak...
Kérdező, ne keverd a fitness modell kategóriát a full koxos testépítő kategóriával. Ég és föld. A férfias kinézethez már több éves masszív tesztó kúra kell.
Azt meg, hogy mi motiválja őket, tőlük kell megkérdezni, én erre férfiként nem tudok válaszolni.:)
A tabu videóra nem tudok mit mondani, még a hatása alatt vagyok. :(
Persze nem keverem a testépítőt és a fitness-modelleket, azért is tettem fel mind a két néven az első kérdést.
Attól még továbbra is az a véleményem, -kisebb mellű de sportos nőként- hogy bármerre barangolok a neten én szinte csak megcsináltatott mellű testépítőkkel és fitness modellekkel találkozom.
Nem fontos kérdés, csak érdekelt és persze már kezdenek komplexusaim lenni :D
Gondolom ha már annyira szép és kidolgozott a test, és ha csak a mell ami nem alakítható NATURÁLBAN.... akkor megcsináltatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!