Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kiből lehet személyi edző?

Kiből lehet személyi edző?

Figyelt kérdés

Huszonéves lány vagyok és arra gondoltam elvégeznék egy ilyen tanfolyamot, de nem tudom megéri-e. Kicsi korom óta sportolok, de sosem tettem versenyszerűen, viszont sok mindent kipróbáltam. Kell valami komolyabb sportmúlt vagy "akárkiből" lehet személyi edző? Van esélyem a tanfolyam után munkát találni? (akár külföldön)

Köszi a válaszokat!

2013. aug. 29. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Bárkiből lehet személyi edző, nem kell sportmúlt! Viszont: ha nem versenyzel, vagy nem vagy nagyon jó formában nehéz lesz kuncsaftokat találni!
2013. aug. 29. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is csak azt olvasom, hogy mivel akármilyen jöttment letehet egy másfélnapos okj-tanfolyamot, túl van telítve a szakma, de sok a kókler, így romlik a hitelesség. A legjobb edzők a sportmúltjukkal szerzik a kuncsaftokat, egy random embernek nem sok esélye van kiemelkedni a tömegből sajnos.
2013. aug. 29. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Letehet, de egy komoly tanfolyam 2 év, hétvégibe! A másfél napod, 1 hetes tanfolyamok résztvevői akkor kapnak munkát ha saját termük van!
2013. aug. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!