Elég-e a fekvőtámasz?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy ha csak otthon szeretnék eddzeni mindenféle segédeszköz nélkül, akkor milyen gyakorlatokat végezzek, hogy jól nézzek ki? Sajnos egyetemistaként se pénzem, se időm nincs, hogy konditerembe járjak, viszont viszonylag kockás hast és erős mellkast szeretnék. Valamint milyen módon tudnék zsírt lefogyasztani a hasamról (nincs sok, csak épp eltakarja az izmokat)2009. okt. 30. 21:43
1/10 anonim válasza:
Vegyél mellé kb 10 vagy 15 kilós 2db sulyzót az nem drága 8ezerből kijön, vagy ha van valami rúd akkor azon tudsz húzódzkodni, erősíti szélesíti a hátat +felülés,lábemelés, tolódzkodás
2/10 A kérdező kommentje:
És kb. miből mennyit csináljak? Sajna a húzódzkodást nem tudom megoldani.
2009. okt. 30. 22:20
3/10 anonim válasza:
Fekvőtámaszból csinálj annyit amennyi megy, úgy hogy a mellkasod érinti egy pillanatra a földet. És ez álljon 4-6sorozatból. A felülésnél is lehet ezzel a móddal csinálni. Sulyzós edzésnél pedig 8-12 ismétlésekkel ajánlott dolgozni. Utána pedig ha tudsz akkor olyan kaját kell enni amiben azért van rendesen fehérje. www.bodybuilder.hu-t tudom ajánlani még. Itt mindent meg lehet tudni ami az edzéssel kapcsolatos.
4/10 anonim válasza:
Járj kondi terembe! Lehet ismerkedni, segítenek, jó a társaság, és van minden.
5/10 anonim válasza:
"Járj kondi terembe"
öreg...tanulj meg olvasni
6/10 anonim válasza:
Konditerem.. Másképp nem lesz eredmény :S Ezvan
7/10 A kérdező kommentje:
Hol találok 2 15 kg-s súlyzót 8000 ért?
2009. okt. 31. 19:43
8/10 anonim válasza:
8 ezerért bammeg, éves bérletet tudsz venni egy kollégiumi konditerembe.
Legalábbis mifelénk minden kollégiumban van rendkívül jól felszerelt profi edzőterem, ahová kb. ennyi a tagsági + néha beosztás szerint lejárnak takarítani a tagok, úgy havonta 2x.
Nem hiszem el, hogy nálatok nincs,- már megbocsáss.
9/10 bumbi02 válasza:
Konditerem.. Másképp nem lesz eredmény :S Ezvan
konditerem nélkül is meglehet izmosodni pl apámék generácioját nézem akkor biztos:) ök egyáltaln nem jártak kondiba mégis izmosak..
én speciel fekvözni szoktam napi 80-90et, meg 120-150 felülés sztem annak is van hatása nem csak a kondinak...
10/10 anonim válasza:
A zsírt hog ledolgozd fuss vagy biciklizz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!