Szerintetek belevágjak? Megéri elolvasnod! 17/f
Mindig is zavart, hogy kövér kisgyerek voltam, mindig ugy éreztem, hogy más vagyok a többi barátomnál és mindig kirekesztettem saját magam a társaságukból. 17 éves vagyok és 80kg 184 cm magasság.
14 évesen egy kört nem bírtam volna lefutni a futball pálya körül egy két megállás nélkül és egyetlen egy fekvőtámaszt sem. Akkor 92 kg és 175 cm magas voltam. Mindig megelégeltem, hogy kevesebb vagyok, mint a társaim sportteljesítményben, mert azért a tanulmányai eredményeim mindig jók voltak.
Az elmúlt két évben elkezdtem először gyúrni, de ugy hogy alig ettem és csak hajtottam magam, erőt adott az edzéshez a sok szép új osztálytársnőm és az, hogy milyen jó lesz csajozni jó alakkal és én is mennyire jobban fogom magam érezni a bőröm.
Másfél év alatt rengeteget gyurtam (szinte napi szinten), úszni jártam főleg és futni 3-4kilométereket egyszerre.
Másfél év után 74 kg lettem és 182 cm magas, mindanki csodálkozott, hogy milyen szépen lefogytam, de még igy se voltam elégedett magammal és a teljesítményemmel. Egy időre a nyár elején leálltam a gyurással és picit visszaestem, de rengeteget futok és most jött el az a rész, amiért nyitottam a topicot:
..ma este futottam le egy edzésem alatt 16 km-t megállás nélkül (csak 4 nyujtással) és tovább szeretném magam edzetni, hogy egy félmaratont le tudjon futni az a kövér és kondíció nélküli srác, aki két év kemény munka után ilyen szintre fejlődött. Ott követhetnék nyomon a felkészülési edzéseim félmaratonra, ahogy a maradék pár kg háj átalakulását színtiszta izommá, stb.
Megérné nyitnom egy facebook oldalt, ahol a torténetem írnám le képekkel és aztán pedig a változásokról számolnék be erőt és kitartást adva azoknak a fiataloknak, akik olyanok, mint én két éve voltam?
Most te mi a fenéért akarsz edzeni?
komolyan a futás az álmod? nem vagy kicsit exhibicionista?
Csináld amihez kedved van.. de a futás és fogyás téma.. eléggé általános. Mindenki fogyni akar, és a legáltalánosabb 'sport' a futás. Persze sok sikert kívánok, csak többre is vihetnéd ennyi erővel, szerintem.
# 16
Gondolkozz már logikusan... Azért,hogy nőjön a nézettsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!